Μενού
Φωτογράφηση μωρού
Φωτογράφηση μωρού | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα μωράκι 8 μηνών που ξεκίνησε την καριέρα του στο μόντελινγκ σε ηλικία μόλις πέντε μηνών έχει ήδη κερδίσει 3.700 ευρώ, και είναι το πρόσωπο πολυεθνικών όπως η Walmart και η Costco.

Η μικρή MJ, τώρα οκτώ μηνών, γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 2023 και άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ αφού η μητέρα της, η 27χρονη Sarah Lutzker, έστειλε τις χαριτωμένες φωτογραφίες της σε ένα πρακτορείο μοντέλων, όπως γράφει η Sun.

Η MJ έκλεισε την πρώτη της δουλειά και έκανε την πρώτη της φωτογράφιση σε ηλικία πεντέμισι μηνών για το Babylist, μία συνδρομητική εφαρμογή που σας επιτρέπει να εγγραφείτε για βρεφικά είδη και δώρα.

Η καριέρα του «μίνι» μοντέλου

Από την πρώτη της φωτογράφηση επί πληρωμή, η MJ έχει ποζάρει και για καμπάνιες των Walmart, Hanna Andersson, Noggiwear, Koala Babycare και Costco. Μέσα σε μόλις τρεις μήνες, η MJ κέρδισε περίπου 3.700 ευρώ τα οποία οι γονείς της, Sarah και Jeff Lutzker, κατέθεσαν σε αποταμιευτικό λογαριασμό για όταν μεγαλώσει.

Η μητέρα, νοσοκόμα από το Long Island της Νέας Υόρκης, είπε: «Ήμουν πολύ ανήσυχη για την πρώτη της φωτογράφιση. Ειλικρινά ήταν σαν μια εξωσωματική εμπειρία, δεν ήξερα τι συνέβαινε καθώς δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο».

«Όλοι ήταν τόσο καλοί στο πλατό και μπόρεσαν να βγάλουν μερικές φωτογραφίες. Η MJ έχει πλέον τις δικές της οικονομίες και όταν μεγαλώσει, αν θέλει ακόμα να γίνει μοντέλο, θα έχει ήδη βιογραφικό. Δεν προσπαθώ όμως να της στερήσω την παιδική της ηλικία και να την κάνω μοντέλο», πρόσθεσε.

Όταν η MJ ήταν δυόμισι μηνών, η Sarah ζήτησε από μία φίλη της να δείξει σε ένα πρακτορείο μοντέλων μερικές φωτογραφίες της. Μερικούς μήνες αργότερα, όταν ήταν πεντέμισι μηνών, έκανε την πρώτη της φωτογράφιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA