Ο Άρης Μουγκοπέτρος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη όταν κροτίδα εξερράγη στα χέρια του και οδήγησε στον ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων με τη σύζυγό του, Δήμητρα, να αναφέρει σήμερα (22/4) στη Super Κατερίνα ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.
«Δεν μπορώ να πω πολλά γιατί δεν ξέρω κι εγώ πάρα πολλά. Δεν ήμουν μπροστά στο συμβάν, κοιμόμουν, ήμουν με τα δίδυμα.
Έχουμε ταραχτεί, έχουμε σοκαριστεί όλοι. Έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο, το παλεύουμε», είπε αρχικά η σύζυγος του γνωστού μουσικού.
Διαβάστε περισσότερα: Μουγκοπέτρος ατύχημα: Τα πρώτα του λόγια - «Δυστυχώς την πάτησα από το μεγαλύτερο φόβο μου»
«Θα το παλέψει και ο Άρης και σίγουρα όταν γίνει καλά θα σας μιλήσει ο ίδιος.
Μπήκε στο χειρουργείο στη 1 μ.μ. και βγήκε στις 4 μ.μ., εμάς μας ενημέρωσαν στις 3:30 μ.μ. για το πώς είναι η κατάσταση. Τώρα είναι στο δωμάτιό του αναρρώνει.
Διαβάστε ακόμη: Μουγκοπέτρος ατύχημα: «Γέμισα αίματα, δεν κατάλαβε ότι είναι κροτίδα» είπε ο Γιάννης Κατσίγιαννης
Πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά, σίγουρα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Αγαπάει πολύ την οικογένειά του, τα παιδιά του και τον κόσμο που τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε.
«Τον έχω ενημερώσει για το ενδιαφέρον όλου του κόσμου και το δικό σας που τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε», κατέληξε η σύζυγος του Άρη Μουγκοπέτρου.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.