Μενού
Ο Μπάμπης Στόκας
Συναυλία του Μπάμπη Στόκα | NDP Photo / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και, εκτός από τη μουσική τους πορεία με τους Πυξ Λαξ, αναφέρθηκαν στις πολιτικές τους φιλοδοξίες.

Μετά την ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για πιθανή εμπλοκή τους στην πολιτική, ο Μπάμπης Στόκας απάντησε τα εξής: «Εγώ λειτουργώ με το ένστικτο ως επί το πλείστον. Είχα μία πρόταση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να κατέβω ευρωβουλευτής τώρα στις ευρωεκλογές, το σκέφτηκα και το ένστικτό μου μού λέει να το δοκιμάσω».

«Δεν ξέρω τίποτα, δεν είμαι μέσα σε όλα αυτά, είμαι καινούργιος αλλά με αγνές προθέσεις. Λέω να το δοκιμάσω αυτό, αλλά αυτά εξαρτώνται από το εάν θα βγεις. Νομίζω χρειάζονται νέα πρόσωπα» είπε ακόμη ο Μπάμπης Στόκας.

«Ο Φίλιππος, πιστεύω, θα την άντεχε την πολιτική γιατί είναι ένας άνθρωπος, που έχει βάλει τα πράγματα πολύ σωστά στη θέση τους. Δεν τη θέλει και αυτό είναι σεβαστό» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με τη σειρά του, στάθηκε στα όσα είπε ο Μπάμπης Στόκας, συμπληρώνοντας πως «χρειάζονται νέες ιδέες, ειδικά σε τόσους τοξικούς χώρους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA