Μενού
bella hadid
Μπέλα Χαντίντ | AP
  • Α-
  • Α+

Σε μία ακόμη «μακρά και έντονη θεραπεία» για τη νόσο του Lyme από την οποία πάσχει, υποβλήθηκε η Μπέλα Χαντίντ, σύμφωνα με ανάρτηση της αδελφής της, Τζίτζι Χαντίντ.

Το πασίγνωστο μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της αδερφής της, δίνοντας κάποιες λεπτομέρειες στους θαυμαστές της.

«Η Bella μόλις τελείωσε μια μακρά και έντονη θεραπεία για τη νόσο του Lyme. Δεν θα ήθελα κάποιοι να εκλάβουν την ανάρτησή μου ως υπόσχεση πως θα επιστρέψει στα σόου της επόμενης σεζόν», έγραψε αρχικά η Gigi.

«Είμαι τόσο περήφανη για αυτή και ενθουσιασμένη για την επιστροφή της, όποτε νιώσει έτοιμη», εξήγησε το μοντέλο.

bella-gigi-hadid
Η ανάρτηση της Τζίτζι Χαντίντ για την αδερφή της, Μπέλα | Instagram

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέλα Χαντίντ υποβάλλεται σε μία ανάλογη θεραπεία, καθώς και στο παρελθόν η μητέρα της, Γιολάντα Φόστερ, είχε μιλήσει σε ανάρτησή της για τις θεραπείες που κάνει η κόρη της, αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι να έρχεται αντιμέτωπη μια οικογένεια με την εν λόγω νόσο, από την οποία πάσχει επίσης ο μικρός γιος της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA