Μενού
Η Μπιάνκα Σένσορι με τον Κάνιε Γουέστ
Η Μπιάνκα Σένσορι με τον Κάνιε Γουέστ | (Instagram @biancasensorii)
  • Α-
  • Α+

Στο Μιλάνο εθεάθησαν η Μπιάνκα Σένσορι και ο Κάνιε Γουέστ με τον φακό των παπαράτσι να «τσακώνει» το ζευγάρι χθες Πέμπτη (22/2) την ώρα που γευμάτιζε σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο

Την ίδια ημέρα το ζευγάρι έδωσε το «παρών» και στο listening party που διοργανώθηκε στα πλαίσια της προώθησης του νέου άλμπουμ του Γουέστ, «Vultures».

Για μια ακόμα φορά το ντύσιμο της 29χρονης Μπιάνκα Σένσορι ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό αφού μέσα από το διάφανο μαύρο φόρεμα που φορούσε, μπορούσε κανείς να διακρίνει τόσο το στήθος της όσο και τα οπίσθιά της, όπως αναφέρει η βρετανική Sun

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η Κιμ Καρντάσιαν έχει αγανακτήσει με τον τρόπο που ντύνεται η Σένσορι και έχει απαιτήσει από τον Γουέστ η σύζυγός του να ντύνεται πιο σεμνά μπροστά στα τέσσερα παιδιά τους. 

Η Καρντάσιαν φέρεται να ήταν έκπληκτη που ο Γουέστ αφήνει την Σένσορι να ντύνεται με αυτό τον τρόπο σε δημόσιες εμφανίσεις του, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, Νορθ, έφτιαξε μια γυμνή ζωγραφιά της μητριάς της, Μπιάνκα.

Τέλος, κάτι που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στο παραπάνω βίντεο και αφορά το χρώμα των μαλλιών της Μπιάνκα Σένσορι, είναι ότι το ξανθό πλατινέ που είχε υιοθετήσει τους προηγούμενους μήνες δείχνει να αποτελεί πλέον για τα καλά παρελθόν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA