Μενού
bianca censori
Μπιάνκα Σένσορι | Instagram @whoopsee.it
  • Α-
  • Α+

Ακόμη μία αποκαλυπτική εμφάνιση από την Μπιάνκα Σένσορι, η οποία σε έξοδοό της στο Παρίσι με τον σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ, φόρεσε ένα καλσόν χωρίς εσώρουχο, αφήνοντας εκτεθειμένο το σώμα της. 

Η 29χρονη αρχιτέκτονας φορούσε και ένα κοντό γούνινο παλτό και δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα οπίσθιά της ή τη γεννητική της περιοχή, όταν βγήκε ένα SUV και άρχισε να περπατάει στο πεζοδρόμιο, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Κάνιε Γουέστ για ακόμη μία φορά ήταν ντυμένος στα μαύρα και είχε καλύψει όλο του το σώμα, εκτός από το πρόσωπό του. Επίσης, δεν φάνηκε να φοράει πουκάμισο ή σουτιέν κάτω από το κοντό γούνινο παλτό της. Το πρόσωπο της Bianca φαινόταν να μην έχει μακιγιάζ και τα μελαχρινά μαλλιά της ήταν χτενισμένα πίσω με τζελ.

Ο 46χρονος ράπερ εντοπίστηκε να ακολουθεί στενά πίσω από τη σχεδόν γυμνή σύζυγό του μαζί με την ομάδα ασφαλείας τους. (Δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο)

Μπιάνκα Σένσορι: Ακόμη μία αποκαλυπτική εμφάνιση

Σε άλλη της εφάνιση στο Παρίσι, η 29χρονη επισκέφθηκε κατάστημα με τον ράπερ και φορούσε ένα κολάν και μία γαλάζια κοντομάνικη μπλούζα χωρίς να φοράει σουτιέν. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, η Σενσόρι επέλεξε ένα μπλε εφαρμοστό μπλουζάκι από το οποίο διαγραφόταν το στήθος της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA