Μενού
Η Μπιάνκα Σένσορι με τον Κάνιε Γουέστ
Η Μπιάνκα Σένσορι με τον Κάνιε Γουέστ | (Instagram @biancasensorii)
  • Α-
  • Α+

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός «τσακώνει» την Μπιάνκα Σένσορι στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ, σχεδόν γυμνή ή με άλλα λόγια, φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό σύνολο, αλλά μάλλον αυτή τη φορά το διάσημο ζευγάρι το «τερμάτισε» εάν κρίνουμε και από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter. 

Το βράδυ της Δευτέρας (5/2) η Μπιάνκα Σένσορι και ο Κάνιε Γουέστ εθεάθησαν χέρι χέρι να μπαίνουν σε στούντιο ηχογράφησης στο Λος Άντζελες και η 29χρονη κοπέλα ήταν κυριολεκτικά ολόγυμνη, αφου φορούσε μόνο ένα διάφανο αδιάβροχο -χωρίς εσώρουχα- και μαύρες μπότες, προσπαθώντας να καλύψει με τα χέρια και το smartphone της… ό,τι μπορούσε να καλύψει.  

«Αυτό πρέπει να είναι παράνομο. Αυτό είναι κυριολεκτικά προσβολή της δημόσιας αιδούς», σχολίασε χρήστης στο Twitter, ενώ οι περισσότεροι δεν έκρυψαν την ανησυχία τους για την Μπιάνκα Σένσορι, απορώντας πώς μπορεί να δέχεται να της φέρεται έτσι, να την προσβάλλει και να την υποτιμά συνέχεια ο Κάνιε Γουέστ.

Δεν ήταν και λίγο εκείνοι που επεσήμαναν, στη σχετική ανάρτηση του Page Six στο Twitter, ότι πρέπει να επέμβουν δικά της πρόσωπα -είτε συγγενείς είτε φίλοι- και να τη σώσουν από τον ράπερ, του οποίου η εμφάνιση χθες ήταν για άλλη μια φορά εκκεντρική.  

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι στο στόχαστρο εδώ και καιρό για τον τρόπο που δείχνει να φέρεται στην Μπιάνκα, εκείνου το αυτί δεν δείχνει να ιδρώνει, κάτι που φάνηκε και από τη συμπεριφορά του σε παπαράτσι του TMZ όταν τον ρώτησε εάν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να έχει απαγορεύσει στην Μπιάνκα να χρησιμοποιεί social media.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA