Μενού
bradley-cooper
Μπράντλεϊ Κούπερ | (Jordan Strauss/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Ιρίνα Σάικ και τον Τομ Μπρέιντι σε τρυφερές στιγμές στο αμάξι, «επιβεβαιώνοντας» τις φήμες των προηγούμενων μηνών που τους ήθελαν να είναι μαζί και ερωτευμένοι. 

Τώρα η Daily Mail, επικαλούμενη πηγή της, αποκαλύπτει πώς έχουν πάρει το ειδύλλιο η πρώην του Μπρέιντι, Ζιζέλ Μπούντχεν, αλλά και ο πρώην της Ιρίνα, Μπράντλεϊ Κούπερ. Όσον αφορά τον Κούπερ με τον οποίο η Σάικ απέκτησε μια κόρη το 2017, η εν λόγω πηγή φέρεται να δήλωσε: 

«Το να πούμε ότι δεν τον ενοχλεί, θα ήταν ψέμα. Ήταν κατά καιρούς σε on και off με την Ιρίνα και νιώθει τόση αγάπη για εκείνη. Είναι η μητέρα της κόρης του και είναι οι δύο αγαπημένες του γυναίκες στον κόσμο. Νιώθει ότι, για πρώτη φορά, η Ιρίνα γνώρισε κάποιον που θα μπορούσε να της κλέψει την καρδιά για πάντα». 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μπράντλεϊ Κούπερ είναι μπερδεμένος αφού και εκείνος έχει βγει με άλλες γυναίκες μετά τον χωρισμό τους, όμως, αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι το γεγονός ότι «ο Τομ είναι πολύ ικανός για να γίνει ένας αφοσιωμένος σύζυγος και γονιός».

Η αντίδραση της Ζιζέλ Μπούντχεν

Από την άλλη, σύμφωνα πάλι με τη Daily Mail, το αυτί της πρώην του Τομ Μπρέιντι, Ζιζέλ Μπούντχεν, δεν δείχνει να ιδρώνει από τη νέα του σχέση, αφού η ίδια «έχει προχωρήσει»

Πηγή δήλωσε στη Daily Mail ότι «Η Ζιζέλ δεν ενοχλείται από την Ιρίνα ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα με την οποία μπορεί να βγει ραντεβού ο Τομ, αρκεί εκείνος να συμπεριφέρεται στα παιδιά τους με αγάπη. Ο Τομ και η Ζιζέλ έχουν χωρίσει και εκείνη έχει προχωρήσει. Όσο ο Τομ έχει ενεργό ρόλο στις ζωές των παιδιών τους, όπως κάνει μέχρι στιγμής και συνεχίζει να είναι ο υπέροχος πατέρας που είναι, η Ζιζέλ είναι χαρούμενη για αυτόν και όποια επιλέξει να ερωτευτεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA