Μενού
brooke shields
Η Μπρουκ Σιλντς | AP
  • Α-
  • Α+

Η Μπρουκ Σιλντς βίωσε μία έντονη περιπέτεια με την υγεία της τον περασμένο Σεπτέμβριο και αποκάλυψε το αίσιο τέλος που αυτή είχε, με τον Μπράντλεϊ Κούπερ να της κρατά το χέρι στο ασθενοφόρο.

Η δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε για την εμπειρία της στο Glamour: «Προετοιμαζόμουν για ένα σόου στη Νέα Υόρκη και έπινα τόσο πολύ νερό που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι την χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο. Περίμενα ένα ταξί, κατεβαίνω τα σκαλιά του εστιατορίου και άρχισα να φαίνομαι παράξενη, με τα άτομα που ήταν μαζί μου να με ρωτούν αν είμαι καλά».

Η 58χρονη σταρ του Χόλιγουντ συνέχισε την αφήγησή της περιγράφοντας το επεισόδιο που είχε:«Βρήκα τον εαυτό μου να περιπλανιέται έξω χωρίς λόγο, μετά μπήκα στο εστιατόριο L'Artusi και πήγα στον σομελιέ. Ξαφνικά όλα σκοτείνιασαν. Τα χέρια μου έπεσαν στο πλάι και ακούμπισα με το κεφάλι στον τοίχο. Έβγαζα αφρό από το στόμα, εντελώς μπλε, ενώ προσπαθούσα να καταπιώ τη γλώσσα μου».

Στη συνέχεια η Μπρουκ Σιλντς λέει: «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι, είναι να με βάζουν σε ασθενοφόρο με οξυγόνο. Και τον Μπράντλεϊ Κούπερ να κάθεται δίπλα μου, κρατώντας το χέρι μου».

«Δεν ήταν μία παραίσθηση. Προφανώς ο Κούπερ ήταν κοντά στο εστιατόριο όταν όλα συνέβησαν. Κάποιος τον ειδοποίησε και ήρθε. Σκέφτηκα τότε "έτσι πρέπει να μοιάζει ο θάνατος. Ξυπνάς και ο Μπράντλεϊ Κούπερ λέει "Θα έρθω στο νοσοκομείο μαζί σου Μπρουκ" και μου κρατά το χέρι. Κοιτάζω το χέρι μου, βλέπω και εκείνον και λέω "αυτό είναι παράξενο και σουρεαλιστικό».

Η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν είχε αρκετό νάτριο στο αίμα της και «πνίγηκε» από το πολύ νερό που ήπιε. Όσο για την συμβουλή του γιατρού της; «Να τρωω πατατάκια κάθε ημέρα».

Δείτε επίσης:

Ο πόλεμος των τρολς στον ΣΥΡΙΖΑ, τα «κουτσομπολιά» που εκνεύρισαν τον Βορίδη και η λευκή επιταγή Σκρέκα

Σεφ έχασε 76 κιλά σε πέντε χρόνια αλλάζοντας δύο πράγματα στην καθημερινότητα του 

Γιατί η ΔΕΗ εξαγόρασε την «Κωτσόβολος» - Τα καταστήματα, τα έσοδα και τα σχέδια για το μέλλον

Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που τα 5,2 Ρίχτερ «χτυπούν» το νησί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA