Μενού
Η Νικολίνα νικήτρια του My Style Rocks
Η Νικολίνα νικήτρια του My Style Rocks | grmystylerocks / Instagram
  • Α-
  • Α+

Με μεγάλη νικήτρια τη Νικολίνα Νικολούζου ολοκληρώθηκε ο έβδομος κύκλος του My Style Rocks.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τόσο μεγάλη νίκη. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα αυτά που πρεσβεύω», είπε με δάκρυα στα μάτια η Νικολίνα μετά τη στέψη της.

«Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που δεν πίστευαν πάντα στον εαυτό τους, για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν αυτό να το δει αυτό κάποιος και να το πιστέψει», συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη.

Η μεγάλη νικήτρια του «My Style Rocks» κέρδισε, εκτός από τον τίτλο της «βασίλισσας του στυλ» και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι φιναλίστ του τελικού ήταν η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη, η Casablanca και η Νικολίνα.

Ποια είναι η Νικολίνα Νικολούζου

Η Νικολίνα Νικολούζου είναι 20 ετών και μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπάει τη μόδα.

Η γιαγιά της όπως είχε πει ήταν μοδίστρα και θυμόταν μικρή να τρέχει στα υφάσματά της και να προσπαθεί να ράψει.

Νικολίνα: Όταν συγκίνησε παίκτριες και κοινό

Σε ένα επεισόδιο του My Style Rocks η Νικολίνα αποκάλυψε ότι είναι τρανς.

«Δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα», είχε πει, ενώ κοιτούσε την κάμερα για να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει ότι με τη βοήθεια ειδικών και τη στήριξη της οικογένειάς της, άρχισε ορμονοθεραπεία όταν ήταν 12 ετών.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA