Μενού
Η σταρ της K-Pop Park Bo Ram
Η σταρ της K-Pop Park Bo Ram | (Instagram @ramramram2)
  • Α-
  • Α+

Η Park Bo Ram, σταρ της K-Pop, βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 30 ετών, με την αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό της. Η νεαρή, που τα τελευταία 10 χρόνια είχε αποκτήσει μεγάλη φήμη μέσω της μουσικής της, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι ενός φίλου της χθες (Πέμπτη 11/4). 

Η Xanadu Entertainment, το πρακτορείο της Park Bo Ram, επιβεβαίωσε τον θάνατό της σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου στη Νότια Κορέα. «Η Park Bo Ram μας άφησε ξαφνικά αργά το βράδυ της 11ης Απριλίου», ανέφερε το πρακτορείο, σύμφωνα με το All K-Pop που επικαλείται η εφημερίδα Sun.

«Οι καρδιές μας είναι βαθιά ταραγμένες καθώς μεταφέρουμε αυτή την ξαφνική είδηση στους θαυμαστές της».

Πώς βρέθηκε νεκρή

Η Bo Ram ήταν στο σπίτι ενός φίλου της και έπινε αλκοόλ όταν πέθανε, σύμφωνα με μια αναφορά από το αστυνομικό τμήμα Namyangju. Η αναφορά γράφει ότι πήγε στην τουαλέτα και αφού δεν επέστρεψε για λίγο, ένας φίλος της την έλεγξε και τη βρήκε αναίσθητη στον νιπτήρα.

Προσπάθησαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και κάλεσαν αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που τη μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Guri του Hanyang. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια θανάτου της τραγουδίστριας και ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας.

«Πολύ νέα για να πεθάνει»

Συντετριμμένοι είναι οι θαυμαστές της Park Bo Ram, οι οποίοι εξέφρασαν τη λύπη τους και ευχήθηκαν στην οικογένεια της στο X. «Μόλις άκουγα ένα από τα τραγούδια της, μου κάνεις πλάκα;» έγραψε ένας θαυμαστής. «Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στους φίλους και την οικογένειά της. Αυτή και τα τραγούδια της θα μείνουν για πάντα στις καρδιές μας, χάσαμε έναν ακόμη θρύλο» σχολίασε άλλος. 

«Με καταστρέφει πάντα το να ακούω κάποιον τόσο νέο να πεθαίνει, τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους της και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της» έγραψε άλλος θαυμαστής της.

Τι είναι η K-Pop

Η K-pop (σύντμηση από τη φράση «Korean pop») είναι είδος Νοτιοκορεατικής μουσικής. Ο όρος χρησιμοποιείται κυρίως για να περιγράψει διάφορα είδη εμπορικής ποπ μουσικής από τη Νότια Κορέα. Σε κάποιο βαθμό, ο όρος «K-pop» μπορεί να θεωρηθεί εμπορικός όρος, που χαρακτηρίζει την ποπ μουσική που παράγεται στη Νότια Κορέα.

Οι BTS είναι το μεγαλύτερο και διασημότερο K-Pop συγκρότημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA