Μενού
meghan-markle
Η Μέγκαν Μαρκλ στη διοργάνωση «Invictus Games» | ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Η Μέγκαν Μαρκλ έδωσε το παρών στη διεθνή αθλητική διοργάνωση «Invictus Games 2023» που φέτος πραγματοποιείται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι. Η δούκισσα του Σάσεξ απευθύνθηκε στους 1600 συμμετέχοντες, φίλους και συγγενείς τους και αρχικά απολογήθηκε για το γεγονός ότι έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση. 

Η Μέγκαν Μαρκ, όπως αναφέρει η Daily Mail, εντυπωσίασε με το μαύρο της φόρεμα, αξίας 112 λιρών, ωστόσο ένα από τα αξεσουάρ της ήταν αυτό που μαγνήτισε τα βλέμματα.  Η 42χρονη πρόσθεσε μια πινελιά λάμψης στο ντύσιμό της φορώντας ένα μυστηριώδες διαμαντένιο δαχτυλίδι στο μικρό της δαχτυλάκι, το οποίο κατασκευάστηκε από τον διάσημο κοσμηματοπώλη Lorraine Schwartz και η αξία του εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 62.000 δολάρια. 

Εδώ και καιρό υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με την προέλευση του εν λόγω δαχτυλιδιού, το οποίο η Μέγκαν έχει φορέσει σε πολλές περιπτώσεις. Το 2021, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν διέψευσαν τους ισχυρισμούς ότι η βέρα ήταν φτιαγμένη με διαμάντια που είχε χαρίσει στο ζευγάρι ένας μυστηριώδης δωρητής στη Μέση Ανατολή - πριν διευκρινίσουν ότι αναφέρονταν σε ένα διαφορετικό δαχτυλίδι, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν υπήρχε καμία σχέση με έναν μυστηριώδη δωρητή στη Μέση Ανατολή.

Δεν έγινε καμία περαιτέρω αναφορά στο εν λόγω δαχτυλίδι, δημιουργώντας το ερώτημα αν η Μέγκαν Μαρκλ έχει κάτι να κρύψει σχετικά με την προέλευση του διαμαντιού, το οποίο εθεάθη να φορά για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2020.

Αν τα διαμάντια προέρχονταν πράγματι από τη Μέση Ανατολή, δεν είναι σαφές αν το έλαβε το δώρο όσο ήταν ακόμη εργαζόμενη βασιλική ή αφού εκτέλεσε τα τελευταία επίσημα καθήκοντά της στις αρχές Μαρτίου 2020. 

Δεν επισκέφθηκε επίσημα την περιοχή, αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έκανε ένα ιδιωτικό ταξίδι. Καθώς εκφωνούσε λόγο στη σκηνή λίγες ώρες μετά την προσγείωσή της στο Ντίσελντορφ, η Μέγκαν Μαρκλ είχε στο πλευρό της τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος ήταν εξίσου κομψός με μαύρο κοστούμι και σκούρο μπλε πουκάμισο.

Το ζευγάρι έδειχνε χαλαρό καθώς παρευρέθηκε στην ιδιωτική εκδήλωση του Invictus. 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA