Μενού
goumenidis
Νάσος Γουμενίδης | Ant1
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας ο Νάσος Γουμενίδης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος, μίλησε για την απώλεια του αδερφού του από χρήση ουσιών.

«Έχασα τον Δημήτρη το 2011 στις 5 Μαΐου του 2011, μιλάω για αυτό. Ο πόνος σου δίνει εμπειρία, ο πόνος για εμένα είναι μία φάση στη ζωή μας που πρέπει να περάσουμε προκειμένου είτε να γυρίσουμε ή να μας δώσει άλλους τρόπους σκέψης. Το κομμάτι του Δημήτρη με πονάει ακόμα. Παρά το γεγονός ότι οι γονείς μου και ο μικρότερός μας αδερφός, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, δυστυχώς ο Δημήτρης έφυγε γιατί δεν υπήρχε αυτό που λέμε πρόνοια πραγματική για αυτά τα παιδιά, που κάνουν χρήση ουσιών. Ο Δημήτρης έζησε ως κοινωνικά παρεκκλίνων για πολλά χρόνια, αισθάνθηκε ότι αυτή η κοινωνία στην οποία ζει δεν τον καλύπτει, και προκειμένου να ξεχωρίσει επέλεξε τον κακό δρόμο. Όταν μπαίνει ένα παιδί σε αυτήν την παραμύθα, έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι θα ξανακυλήσει.

» Όταν μπαίνει η παραμύθα στο κεφάλι σου μπαίνει μία κακή σκέψη ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς χωρίς τη χρήση και να λειτουργήσεις. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες: αυτός είναι ο αδερφός μου; Βλέπεις δύο διαφορετικούς ανθρώπους, γιατί δεν έχεις επικοινωνία στις δύσκολες φάσεις και φτάνεις  σε σημείο να παίξεις μέχρι και μπουνιές και εκεί όση γνώση και να έχεις έρχεσαι σε αδιέξοδο» είπε ο Νάσος Γουμενίδης και πρόσθεσε:

«Το δείγμα που φανέρωσε τη χρήση το διαπίστωσα εγώ. Θέλεις το δημοσιογραφικό μικρόβιο; Από ένα τσιγάρο το κατάλαβα. Από έναν μπάφο ξεκίνησε και πήγαμε στα σκληρά. Ανεβαίνουν τα σκαλιά της παραμύθας με γρήγορο ρυθμό. Φτάνουν σε έναν σημείο, να κοιμάται, να παθαίνει ανακοπή καρδιάς, να καλεί η μητέρα μου το ασθενοφόρο, να έχει φύγει από τη ζωή, να τον επαναφέρουν και μετά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης να παίζουμε την τελευταία πράξη του δράματος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA