Μενού
Nataly Ospina
Nataly Ospina | IG @natalieyospina
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ένας λογαριασμό στα social media που παρουσιάζει μόνο συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής να έχει εκατομμύρια ακολούθους; Στην περίπτωση της Ιταλίας Νάταλι Όσπινα η απάντηση είναι «ναι»! Τα βίντεό της τόσο στο TikTok όσο και στο Instagram έχουν γίνει viral, καθώς πέρα από τις συνταγές που εκτελεί και παρουσιάζει στο κοινό, φροντίζει να το κάνει ντυμένη ιδιαίτερα επίσημα και υποστηρίζοντας πλήρως την εξωτερική της εικόνα.

Η Νάταλι Όσπινα, σύμφωνα με τα όσα λέει στην προσωπική της ιστοσελίδα, είναι σεφ ζαχαροπλαστικής με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο τομεα, ενώ δραστηριοποιείται πλέον και στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Αποφοίτησε από σχολή γαστρονομίας στην Ιταλία με εξειδίκευση στη ζαχαροπλαστική και ξεκίνησε την καριέρα της στο Μιλάνο. Στη συνέχεια εργάστηκε σε εστιατόριο με αστέρι Michelin στο Τορίνο, και στη συνέχεια βρέθηκε στην τριών αστέρων Michelin κουζίνα του Heston Blumenthal.

@natalieyospina

Pasta Alla Zozzona (Rigatoni With Sausage, Guanciale, and Egg Yolks) Link in Bio for the full recipe😋🍝 . . Z . #pasta #pastallazozzona #rigatoni #chef #cooking #ricette #recipes

♬ Vale la Pena - Live - Juan Luis Guerra 4.40

Στο Λονδίνο, πέρασε από εμβληματικό αγγλικό αρτοποιείο Peggy Porschen, το βραβευμένο με αστέρι Michelin Hakkasan και σε διάφορα πεντάστερα ξενοδοχεία. Μέχρι να ιδρύσει το Dulcey London, ένα brand αρτοποιίας που προσφέρει φυτικά και χωρίς γλουτένη cheesecake, διαθέσιμα στο Camden Town, το Soho και διαδικτυακά.

Διαβάστε ακόμη: Η διάσημη bodybuilder που προπονήθηκε για 10 μέρες στη σκιά των Ταλιμπάν

Νάταλι Όσπινα: Συνδυασμός γαστρονομίας και μόδας

Η Όσπινα διαθέτει επίσης δίπλωμα στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ και τα Κοινωνικά Δίκτυα και φροντίζει να διοχετεύει τις γνώσεις της στην περσόνα που έχει δημιουργήσει στα social media. Άλλωστε μέχρι να φτιάξει τους δικούς της λογαριασμούς που συνδυάζουν γαστρονομία και μόδα είχε εργαστεί ως μοντέλο και influencer.

Όπως αναφέρει η ίδια: «Δημιουργώ viral βίντεο μαγειρικής που συνδυάζουν κομψότητα, γεύση και αισθησιασμό. Αν και η ζαχαροπλαστική αποτελεί το επαγγελματικό μου υπόβαθρο, αναπτύσσω επίσης αλμυρές συνταγές με αυτοδίδακτη δημιουργικότητα - πάντα με οδηγό το πάθος και την αυθεντικότητα».

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA