Μενού
Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας | NDP/ ΝΙΚΟΣ ΖΩΤΟΣ
  • Α-
  • Α+

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά ότι δεν παρακολουθεί τηλεόραση στάθηκαν αφορμή για νέα σχόλια από την πλευρά του Γιώργου Λιάγκα με αποδέκτη τον ΑΝΤ1 για την πολύωρη διάρκεια του «Πρωινού».

Ο παρουσιαστής υποστήριξε ότι κάποιος μπορεί να είναι ενημερωμένος χωρίς να παρακολουθεί συστηματικά προγράμματα μακράς διάρκειας.

«Ούτε εγώ βλέπω τηλεόραση. Γιατί θεωρείτε πως κάποιοι άνθρωποι που το λένε λένε ψέματα; Εγώ βλέπω μόνο αθλητικά και τίποτα άλλο. Ό,τι άλλο θέλω να δω το βλέπω στο ίντερνετ. Έχω τέτοια επαγγελματική διαστροφή που μπαίνω κάθε 5 λεπτά και βλέπω τι γίνεται, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγει είδηση. Κάθε 5 λεπτά τσεκάρω τι γίνεται. Άλλο “είμαι ενημερωμένος” και άλλο “βλέπω τηλεόραση”. Εγώ τη βαριέμαι την τηλεόραση» δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια μάλιστα τόνισε απευθυνόμενος στη Γιώτα Κηπουρού: «Έχω πολύ καλά τη γενική εικόνα της τηλεόρασης, σε πληροφορώ, καλύτερα από όλους. Για να έχουμε άποψη για την τηλεόραση, πρέπει να τη βλέπουμε; Ξέρω όλοι τι κάνουν. Αρκεί να δω ένα λεπτό για να καταλάβω τι κάνουν».

Η σπόντα για ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τις πολλές ώρες μετάδοσης της δικής του εκπομπής: «Δεν είναι ανάγκη να δω ολόκληρη εκπομπή, τη βαριέμαι. Ούτε εμάς θα καθόμουν να μας δω τρεισήμισι ώρες, θα μας βαριόμουν. Αλήθεια είναι. Έχει ενδιαφέρον μια εκπομπή τρεισήμισι ώρες; Ποια; Πες μου. 3,5ι ώρες μια εκπομπή; Για να καταλάβεις τι γεύση ενός φαγητού, πόσες πιρουνιές τρως; Εγώ μία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...