Μενού
συμβουλεσ για καμακι στον πειραια
Οι συμβουλές για καμάκι στη ρεπόρτερ του Action 24 | Glomex
  • Α-
  • Α+

Στο καθιερωμένο τηλεοπτικό ραντεβού με τις ορδές καλοκαιρινών εκδρομέων στον Πειραιά, ο φακός του Action 24 «τσάκωσε» έναν νεαρό Καζανόβα που έδωσε στη ρεπόρτερ συμβουλές για πετυχημένο καμάκι.

Η Αλεξάνδρα Μερακλίδη βρισκόταν στο λιμάνι εκ μέρους του καναλιού, όταν έπιασε συζήτηση με νεαρό που ετοιμαζόταν να πάρει το πλοίο για Κυκλάδες

«Πηγαίνουμε στην Πάρο για 4 βράδια. Είμαστε 8 αγόρια και θα χωριζόμαστε, γιατί αλλιώς σε μαγαζί δεν θα μπούμε. Εκτός αν βρούμε καμιά κοπέλα εκεί», είπε σε νορμάλ ύφος αρχικά.

Καμάκι coach: «Το θέμα είναι η γλώσσα του σώματος»

Περνώντας στο ερωτικό κομμάτι, ο νεαρός έδωσε τα φώτα του στην Αλεξάνδρα Μερακλίδη: «Πρέπει να πας χαλαρά στο ερωτικό κομμάτι. Η συμβουλή μου είναι χαμηλά το μπαλάκι, eye contact και μετά πηγαίνεις και μιλάς».

«Δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Αν πεις κάτι περίεργο, ένα «pick-up line» που λένε, δεν πιάνουν και πολύ αυτά. Το θέμα πώς θα πας, είναι η γλώσσα του σώματος, όχι το τι θα πεις», συμπλήρωσε χαρίζοντας «σοφία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...