Μενού
Eva Evans
Eva Evans | Instagram/@itsevaevans
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία της πνοή άφησε η 29χρονη influencer Eva Evans, όπως επιβεβαίωσε η αδελφή της σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ανάρτηση στα social media.

Η Eva Evans είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή μέσω του λογαριασμού της στο TikTok και μετρούσε εκατοντάδες χιλιάδες followers. Το τελευταίο διάστημα είχε γίνει viral για ένα βίντεο σχετικά με τον χωρισμό της και είχε δημιουργήσει μία κωμική σειρά ονόματι "Club Rat", η οποία προβάλλεται στο Amazon Prime Video.

Πρωταγωνίστησε, σκηνοθέτησε, έγραψε και έκανε την παραγωγή του Club Rat, μιας σειράς πέντε επεισοδίων. Η σειρά ακολουθούσε την Eva, μια εγωκεντρική influencer (την οποία υποδύεται η Evans), η οποία προσπαθεί να ξαναμπεί στη χαοτική σκηνή των ραντεβού της Νέας Υόρκης.

b
Eva Evans | Instagram/@itsevaevans

Η αδελφή της 29χρονης, Iila Evans, ενημέρωσε για τον θάνατο της αδελφής της χθες, Κυριακή 21 Απριλίου.

«Χθες, η οικογένειά μου ενημερώθηκε πως η γλυκιά, υπέροχη, δημιουργική, στοργική και πανέξυπνη Eva, η πανέμορφη αδελφή μου, πέθανε. Ύστερα από 24 ώρες, ακόμα είμαι σε άρνηση, έτσι γνωρίζω πόσο απίστευτο και δύσκολο είναι να γίνει αντιληπτό το νέο». 

Eva Evans
Eva Evans | Instagram/@itsevaevans

Η Iila συνέχισε λέγοντας πως θα ήθελε η αδελφή της να ήταν ακόμα εδώ γιατί «θα είχε καλύτερα λόγια και θα ήξερε πώς να πει αυτά που δεν μπορώ εγώ».

Η ανάρτησή της συνοδεύτηκε από μία χαμογελαστή φωτογραφία της θανούσας. 

Δεν έδωσε καμία πληροφορία για τα αίτια θανάτου της νεαρής, αλλά ενημέρωσε πως για την Τρίτη έχει διοργανωθεί μία τελετή προς τιμήν της ζωής της Eva Evans.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA