Μενού
giannoudaki
Νεκταρία Γιαννουδάκη | Ant1
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη και εκεί, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη βεντέτα που βίωσε μέσα στην ίδια της την οικογένεια.

«Μεγάλωσα στην Κρήτη. Η οικογένειά μου ήταν αυστηρή. Μοναχοκόρη και δύο αδέλφια. Δεν έπρεπε να περάσω σε κάποιο Πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο. Κι αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα. Οι γονείς μου ήταν λαϊκοί άνθρωποι από χρονιά της Κισσάμου, υπέροχοι και οι δύο. Δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός. Το όνειρό τους ήταν ότι αφού πέρασα Γαλλική Φιλολογία, να την τελειώσω και να ανοίξω φροντιστήριο γαλλικών στην Κρήτη. Από ένα σημείο και μετά το πήραν απόφαση. Τους ανακοίνωσα ότι θα γίνω ηθοποιός στο δεύτερο έτος της δραματικής.

» Το πήραν λίγο κατάκαρδα, το μετέφεραν διαφορετικά στον παππού μου γιατί ήταν πιο αυστηρός και μου είχε αδυναμία. Του είπαν ότι πάω σε σχολή δημοσιογραφίας. Έπρεπε να παλέψω και να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Φοβόντουσαν μη γίνω εξώλης και προώλης! Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα είναι να βγω και να διασκεδάσω όσο δεν τα είχα καταφέρει στα Χάνια λόγω των αυστηρών γονιών. Πέρασα ωραία. Ήμουν καλή μαθήτρια στη δραματική σχολή αλλά ήμουν κάκιστη φοιτήτρια στη Γαλλική Φιλολογία. Το 13 είναι το αγαπημένο μου χρόνια! Γεννήθηκα ανάποδα οπότε σε εμένα λειτουργούν αντίστροφα. Δε μου αρέσει να έχω εκκρεμότητες και πήρα το πτυχίο μετά από 13 χρόνια» είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη και πρόσθεσε:

«Μέσα στην καραντίνα που κοιτούσαμε όλοι οι ηθοποιοί το ταβάνι είχε γίνει κάτι σαν βεντέτα στην Κρήτη. Είχα βρει εγκληματολόγο και είχα σκεφτεί να κάνω μια παράσταση με το όνομα Σασμός. Λίγους μήνες μετά είδα ανακοίνωση που θα βγει μια σειρά με το όνομα Σασμός. Ήταν καρμικό. Και εγώ μέσα στην απραξία έστειλα ένα βιογραφικό για τις σειρές που ετοιμάζονταν. Δεν ήξερα ότι θα βρω ρόλο στον Σασμό. Στο κάστινγκ πήγα με ένα μαύρο τσεμπέρι. Δεν ήξερα ότι θα κάνω μια αστή και γνωρίζοντας κρητικά ότι δε θα μιλήσω. Η δικιά μας βεντέτα έληξε σύντομα. Ήταν λίγο αντίποινα και οι απόγονοι των οικογενειών αποφάσισαν να το λήξουν σύντομα. Από τη μεριά του παππού μου ήταν από ατύχημα. Ζήτησαν συγγνώμη. Η μαμά μου έζησε δύσκολα και πράγματα που τη σημάδεψαν. Οι Κρητικοί πρέπει να τελειώνουν με τα όπλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA