Μενού
Νέλι Φουρτάντο
Νέλι Φουρτάντο | Evan Agostini/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Ατύχημα επί σκηνής για τη Νέλι Φουρτάντο μέσα στο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Coachella αφού η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη φαρδιά πλατιά στο πάτωμα

Βέβαια, η 45χρονη τραγουδίστρια δεν πτοήθηκε καθόλου από την πτώση, την οποία - όπως ήταν φυσικό - συνέλαβε η κάμερα (λίγο μετά το 5ο λεπτό του παρακάτω βίντεο) παρά συνέχισε να τραγουδάει κανονικά, ενώ στη συνέχεια αυτοτρολαρίστηκε και μέσω Instagram για αυτό που της συνέβη. 

Χωρίς να χάσει το χιούμορ της η Νέλι Φουρτάντο ανέβασε μια χαμογελαστή selfie στην οποία δείχνει στους followers της το ματωμένο δάχτυλό της αφού πέφτοντας κόπηκε και έγραψε: «πραγματικά τα έδωσα όλα στη σκηνή, ακόμα και το αίμα μου».

Νέλι Φουρτάντο
Νέλι Φουρτάντο - Το story στο Instagram | @nellyfurtado - Instagram

Πάντως, αυτό για το οποίο επαινέθηκε στα social media ήταν το γεγονός ότι παρά την πτώση της, η Νέλι Φουρτάντο δεν έχασε στίχο από το τραγούδι που ερμήνευε εκείνη τη στιγμή παρά σηκώθηκε αμέσως και συνέχισε το live της σα να μην τρέχει τίποτα. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA