Ακυρώθηκε η συναυλία του Nemo στην Αθήνα, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 12 Μαρτίου. Ο non binary καλλιτέχνης, που εκπροσώπησε την Ελβετία στη Eurovision και κατέκτησε την πρώτη θέση με το τραγούδι «The Code», είχε επιλέξει την ελληνική πρωτεύουσα ως αφετηρία της πρώτης ευρωπαϊκής του περιοδείας.
Nemo: Οι λόγοι ακύρωσης πανευρωπαϊκής περιοδείας
Σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast@Star, η ακύρωση αφορά ολόκληρη την περιοδεία του νικητή της Eurovision 2024, γεγονός που σημαίνει ότι και η συναυλία στην Ελλάδα δεν θα διεξαχθεί. Οι λόγοι για την ολική ακύρωση της περιοδείας παραμένουν αδιευκρίνιστοι, ενώ αναμένεται η περιοδεία να μεταφερθεί για την επόμενη χρονιά.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.