Ακυρώθηκε η συναυλία του Nemo στην Αθήνα, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Τετάρτη 12 Μαρτίου. Ο non binary καλλιτέχνης, που εκπροσώπησε την Ελβετία στη Eurovision και κατέκτησε την πρώτη θέση με το τραγούδι «The Code», είχε επιλέξει την ελληνική πρωτεύουσα ως αφετηρία της πρώτης ευρωπαϊκής του περιοδείας.
Nemo: Οι λόγοι ακύρωσης πανευρωπαϊκής περιοδείας
Σύμφωνα με την εκπομπή Breakfast@Star, η ακύρωση αφορά ολόκληρη την περιοδεία του νικητή της Eurovision 2024, γεγονός που σημαίνει ότι και η συναυλία στην Ελλάδα δεν θα διεξαχθεί. Οι λόγοι για την ολική ακύρωση της περιοδείας παραμένουν αδιευκρίνιστοι, ενώ αναμένεται η περιοδεία να μεταφερθεί για την επόμενη χρονιά.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.