Μενού
Νίκος Βέρτης
Νίκος Βέρτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Με μια καλλονή Κρητικιά είναι ερωτευμένος ο Νίκος Βέρτης και μάλιστα, το ζευγάρι είναι μαζί επτά χρόνια, σύμφωνα με όσα ανέφερε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. 

Η 27χρονη σύντροφος του Νίκου Βέρτη ονομάζεται Εμμανουέλα Κουκλινού ασχολείται με το σχέδιο μόδας και σύμφωνα με το Πρωινό, η νεαρή κοπέλα έχει σχεδιάσει τις στολές που φορούν οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Το ζευγάρι συγκατοικεί από το 2020, ενώ μέχρι τότε μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα σε Αθήνα και Κρήτη δεδομένου ότι μέχρι τότε εκεί έμενε η Εμμανουέλα Κουκλινού. 

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος γνωρίζει τον Νίκο Βέρτη, μπορεί να συγκατοικούν, αλλά δεν υπάρχει προοπτική γάμου

«Εδώ και επτά χρόνια διατηρεί σχέση με μία πανέμορφη κοπέλα, η οποία είναι από την Κρήτη, αλλά το τελευταίο διάστημα μένει μαζί του στο σπίτι του στην Αθήνα. Έχει μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Δεν υπάρχει προοπτική γάμου, τουλάχιστον άμεσα. 

Επειδή μπορεί να γνωρίζω και πέντε πράγματα παραπάνω, η κοπέλα είναι πανέμορφη, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής του Νίκου, δεν υπάρχει η άμεση προοπτική γάμου. Τώρα τι θα γίνει…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του «Πρωινού».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» ο Νίκος Βέρτης είχε εξηγήσει για ποιο λόγο δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή, λέγοντας:

«Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δεν μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση, όμως, μόνο με τη μουσική μου. Θέλω να με ξέρουν για τα τραγούδια μου. Τη γυναίκα που θα έχω δίπλα μου πρέπει να την προστατέψω κάπως». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA