Μενού
nikos-vertis
Νίκος Βέρτης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο εδώλιο θα βρεθεί τον Ιούνιο ο Νίκος Βέρτης που φέρεται ότι προσέλαβε ψευτογιατρό για μαζικό εμβολιασμό κατά του κορoνοϊού σε 30 μουσικούς της ορχήστρας του, πριν αρχίσουν τις συναυλίες τους στο Ισραήλ. Η δικηγόρος του τραγουδιστή, Φιλιππία Κατσαούνη, μίλησε σήμερα στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον εντολέα της.

«Ο κ. Βέρτης, όπως και οι στενοί συνεργάτες του, είναι θύματα σε αυτή την ιστορία. Δεν είχαν καμία σχέση με τη διοργάνωση του εμβολιασμού, την οποία ανέλαβε ισραηλινή εταιρεία παραγωγής συναυλιών αναθέτοντας τον εμβολιασμό τους σε ένα πρόσωπο που τους παρουσιάστηκε σαν γιατρός και τον οποίο πρώτη φορά συνάντησαν την ημέρα του εμβολιασμού όλων.

Λίγο καιρό πριν είχαν χάσει στενά συγγενικά τους πρόσωπα από την πανδημία. Συγκεκριμένα ο κ. Βέρτης έχασε την πρώτη ξαδέρφη του και τον θείο του που ήταν και πατέρας ενός εκ των συνεργατών του.

Γι’ αυτό άλλωστε μαζί με τον κ. Βέρτη, με συνεργάτες του και μέλη της ορχήστρας που επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Ισραήλ, εμβολιάστηκαν και συνεργάτες του που δεν ταξίδεψαν μαζί με τους υπόλοιπους για τη συναυλία, ενώ επίσης εμβολιάστηκαν και συγγενικά τους πρόσωπα, με μόνο σκοπό την προστασία της υγείας όλων.

Να τονίσω πως ο εμβολιασμός ήταν προαιρετικός, κανένας δεν εξαναγκάστηκε να εμβολιαστεί, ούτε να συμμετέχει στη συναυλία. Μόλις έγινε αντιληπτό ότι εξαπατήθηκαν, ο ίδιος ο κ. Βέρτης τους προέτρεψε όλους να κινηθούν δικαστικά κατά παντός υπευθύνου και έτσι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες εναντίον του πραγματικά υπαίτιου προσώπου.

Να τονίσω πως εμβολιάστηκαν πάνω από 30 άτομα και μόνο 2 εξ αυτών, έχοντας προσωπικά κίνητρα, στράφηκαν εναντίον του κ. Βέρτη και όχι εναντίον του δήθεν γιατρού, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν τα στοιχεία του τελευταίου.

Τέλος, αν και είναι εξαιρετικά προφανές, ο κ. Βέρτης δεν είναι εργοδότης των μελών της ορχήστρας και ο λόγος που στοχοποιείται είναι πως αποτελεί το μόνο ευρέως αναγνωρίσιμο πρόσωπο στη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε μέσω αυτού επιδιώκεται δημοσιότητα» επεσήμανε η Φιλιππία Κατσαούνη.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»

Μάνος Επιτροπάκης: «Ο Νίκος Βέρτης κατηγορείται από τον εισαγγελέα για ηθική αυτουργία σε τρία κακουργήματα»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο πρώην μουσικός του Νίκου Βέρτη, Μάνος Επιτροπάκης, ο οποίος είπε: «Εμείς απλά καταθέσαμε στις δικαστικές αρχές όσα γνωρίζαμε για την υπόθεση, ο εισαγγελέας έκανε έρευνα, με αποτέλεσμα σήμερα ο Νίκος Βέρτης να κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε τρία μεγάλα αδικήματα.

Ηθική αυτουργία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για πλαστογραφία και αυτουργία για αντιποίηση αρχής», είπε αρχικά ο πρώην μουσικός και συνέχισε: «Με άλλα λόγια η εισαγγελία σήμερα θεωρεί πως ο κ. Βέρτης οργάνωσε αυτόν τον εικονικό εμβολιαμσό εναντίον 30 μουσικών και συγγενών του, τους οποίους μάλλον έφερε για δικό του άλλοθι, προκειμένου να μας ξεγελάσει και να συναινέσουμε να πάμε στο Ισραήλ γι’ αυτή τη συναυλία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA