Μενού
nikos-vertis
Νίκος Βέρτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Με μια καλλονή Κρητικιά είναι ερωτευμένος ο Νίκος Βέρτης και μάλιστα, το ζευγάρι είναι μαζί επτά χρόνια, σύμφωνα με όσα ανέφερε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. 

Η 27χρονη σύντροφος του Νίκου Βέρτη ονομάζεται Εμμανουέλα Κουκλινού ασχολείται με το σχέδιο μόδας και σύμφωνα με το Πρωινό, η νεαρή κοπέλα έχει σχεδιάσει τις στολές που φορούν οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Νίκος Βέρτης: Η γνωριμία με τη σύντροφό του

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017 στην Κρήτη, όταν ο Νίκος Βέρτης είχε βρεθεί στο νησί για να γίνει κουμπάρος σε μία γάμο-βάφτιση, σύμφωνα με το Πρωινό. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην εκδήλωση και συγκατοίκησε το 2020 και μένουν μέχρι και σήμερα στο σπίτι του τραγουδιστή στη Βούλα

«Εδώ και επτά χρόνια διατηρεί σχέση με μία πανέμορφη κοπέλα, η οποία είναι από την Κρήτη, αλλά το τελευταίο διάστημα μένει μαζί του στο σπίτι του στην Αθήνα. Έχει μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Δεν υπάρχει προοπτική γάμου, τουλάχιστον άμεσα. Επειδή μπορεί να γνωρίζω και πέντε πράγματα παραπάνω, η κοπέλα είναι πανέμορφη, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής του Νίκου, δεν υπάρχει η άμεση προοπτική γάμου. Τώρα τι θα γίνει…», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA