Μενού
Η Μάχη Φλωρινιώτη
Μάχη Φλωρινιώτη | (NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ)
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, τα ξημερώματα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, δίνοντας μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε σε ηλικία 39 ετών, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, βυθίζοντας στη θλίψη την αδερφή του Αννούλα, η οποία επιβεβαίωσε την τραγική είδηση μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η Αννούλα Φλωρινιώτη ξέσπασε σε λυγμούς αναφερόμενη στον θάνατο του αδερφού της. «Καλημέρα. Καταστράφηκα», ήταν τα μόνα που κατάφερε να πει.

Μάχη Φλωρινιώτη: «Ο Θεούλης δεν λυπήθηκε το παιδάκι μου»

Η Μάχη Φλωρινιώτη μίλησε στο «Πρωινό», συντετριμμένη για τον θάνατο του γιου της. «Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…» είπε η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA