Μενού
Ο Νίκος Φλωρινιώτης στην κηδεία του πατέρα του, Γιάννη
Νίκος Φλωρινιώτης | (NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ)
  • Α-
  • Α+

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης, μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Τον περασμένο Ιούνιο είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο 39χρονος τραγουδιστής νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, δίνοντας μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε σε ηλικία 39 ετών, μόλις έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, βυθίζοντας στη θλίψη την αδερφή του Αννούλα, η οποία επιβεβαίωσε την τραγική είδηση μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Η Αννούλα Φλωρινιώτη ξέσπασε σε λυγμούς αναφερόμενη στον θάνατο του αδερφού της. «Καλημέρα. Καταστράφηκα», ήταν τα μόνα που κατάφερε να πει.

Στις τελευταίες του δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο, είχε πει στην Super Κατερίνα: «Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πώς πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός, πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς…

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά. Ο κύριος Χαρδαβέλλας ήρθε να με δει, του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη.

Ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν. Με πήρε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις κουράγιο στους ανθρώπους που περνάνε κάτι παρόμοιο.

Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε να πιστεύω στον Θεό. Ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά. Μου έφερε και το βιβλίο του».

Η τελευταία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει μέσα από το Λαϊκό πριν από δύο εβδομάδες

 

Δείτε επίσης:

Η ροζ σημαία που έφτασε ως τη Βουλή, η σύζυγος του πρόξενου και ο Σαμαράς που τραβάει το σχοινί

Η θρυλική «φτερού» της Αθήνας που κατηγορήθηκε ως πράκτορας της ΚΥΠ

Ράπερ διέταξε τον ξυλοδαρμό κοπέλας που του πέταξε παγάκια - Τη φώναξε στη σκηνή και είπε «ορμήξτε της»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA