Μενού
Βάλια Χατζηθεοδώρου - Νίκος Παππάς
Βάλια Χατζηθεοδώρου - Νίκος Παππάς
  • Α-
  • Α+

Έντονη φημολογία πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Παππάς της χώρισαν έχει επικρατήσει, μετά το unfollow στο Instagram, αλλά και τις διακοπές στην Πάρο όπου το ζευγάρι φέρεται να μην συναντήθηκε καθόλου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Πρωινό ΣουΣου του Open Νίκο Γεωργιάδη, «Υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί», καθώς «δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλο».

Όπως πρόσθεσε, επειδή έχουν «σβηστεί και τα likes στο Instagram... ίσως δεν μιλάμε μόνο για unfollow αλλά και για μπλοκ».

Ακόμα, εκτίμησε πως η εξέλιξη «έγινε τις τελευταίες ημέρες, γιατί στο νησί της Πάρου ήταν μαζί». Αντίθετα, η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής  ισχυρίστηκε πως στο νησί δεν είχε δει την Βάλια Χατζηθεοδώρου κοντά στον σύντροφό της, λέγοντας:

«Την είδα μόνη της με τη συγκεκριμένη παρέα, με τη Μαρία Σολωμού, με την Ντορέττα, με τη Μαίρη Συνατσάκη, τους συνάντησα μόνους τους όσες φορές την είδα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA