Μενού
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος
Στιγμιότυπο από θεατρική παράσταση του Νίκου Πολυδερόπουλου | NDP Photo / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν καλεσμένος σήμερα (6/4) στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ξαφνική απώλεια του αδερφού του σε ηλικία 28 ετών.

«Το αιφνίδιο, το να μιλάς με τον αδερφό σου τη μία ημέρα και την άλλη να μην μιλάς και να μην ξέρεις είναι κάπως. Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε γιατί και πώς έγινε αυτό. Γίνονται κάποιες διαδικασίες, οι οποίες σ' αυτήν την Ελλάδα που βρισκόμαστε σήμερα και ντρέπομαι γι' αυτό, εδώ και τέσσερις μήνες δεν μπορούμε να μάθουμε από τι έφυγε ο αδερφός μας» είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Κι όχι μόνο εμείς, αλλά αν θυμάμαι καλά, άλλα 275 άτομα τα τελευταία δύο χρόνια. Ο αδερφός μου έφυγε όρθιος, δεν είχε κάτι, ήταν υγιέστατος. Δεν πρέπει να ξέρω από τι έφυγε, να μου πει αυτό το κράτος, αυτό το δημόσιο, ποιος ευθύνεται γι' αυτό για να εξεταστώ εγώ κι άλλα τρία αγόρια πίσω, να δούμε τι έχουμε» συνέχισε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

«Εγώ, επειδή έχω το βήμα, θέλω να το πω αυτό. Δεν ξέρω ποιον να κρίνω, με ποιον να τα βάλω, αλλά αυτοί οι υπαίτιοι ας αλλάξουν αυτό που ζούμε τώρα» συνέχισε ο ηθοποιός για τον θάνατο του αδερφού του.

Παράλληλα, μίλησε για το πώς διαχειρίζεται συναισθηματικά τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του την ξαφνική απώλεια του αδερφού του, προκαλώντας συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής.

«Από τον αδερφό μου, αισθάνομαι πως έφυγε ένα κομμάτι από πάνω μου, αλλά έχει πάει πάνω από την οικογένεια, μας σκεπάζει» είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος, με τη Ναταλία Γερμανού να προσθέτει πως «όσο μιλούσες, δεν ανέπνεα». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA