Η Ντέμι Μουρ συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα και -μετά τους Παξούς, όπου βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες- επισκέφθηκε τη Σύμη.
Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, την Παρασκευή 23 Αυγούστου έδωσε το παρών σε μία από τις πιο κοσμικές βαφτίσεις του καλοκαιριού.
Ο γνωστός γυναικολόγος – μαιευτήρας Στέφανος Χανδακάς και η Ελίνα Σμπώκου βάφτισαν τις κόρες τους στη Σύμη δίνοντάς τους τα ονόματα Πέννυ και Ράνια. Το ιερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στη Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη. Νονοί ήταν η Αρετή Δαλακούρα και ο Γιώργος Χρυσικός.
Η 60χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές της στο πανέμορφο νησί της Δωδεκανήσου.
Από την Παρασκευή, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η Σύμη θυμίζει Μονακό, με τα πολυτελή mega yachts να κατακλύζουν το νησί, με το ένα να είναι ομορφότερο από το άλλο σε χλιδή και πολυτέλεια.
- Πόσο κόστιζε το Πειραιάς-Σαντορίνη επί ΠΑΣΟΚ: Βρήκαμε ακτοπλοϊκό του 2001
- 30 χρόνια λάθος ρεφρέν: Ο Γιάννης Κότσιρας σταματάει συναυλία για να μας μάθει ξανά το πιο διάσημο τραγούδι του
- Σημαντικές εξελίξεις: Δύο συλλήψεις για τον εμπρησμό στη Marfin
- Η Ryanair για την πτήση με το σπασμένο παράθυρο: Πώς έγινε το περιστατικό στον αέρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.