Μενού
Κρεβάτι
Κρεβάτι | Unsplash
  • Α-
  • Α+

Η διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο είναι ένα μικρό αλλά ουσιαστικό κομμάτι κάθε ταξιδιού και κυρίως για να ξεκουράσουμε σώμα και πνεύμα για την επόμενη ημέρα. Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να ανησυχούμε για μικροπράγματα και να χάνουμε τον ύπνο μας από...«λαθροσυγκάτοικους».

Και μπορεί να νομίζετε ότι είναι σπάνιο αλλά μάλλον δεν είναι, ειδικά στο εξωτερικό. Πολλοί επιτήδειοι ληστές συνηθίζουν να κρύβονται σε ντουλάπες και κάτω από τα κρεβάτια ξενοδοχείων, περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνουν τη «δουλειά» τους ανενόχλητοι.

Μία αεροσυνοδός όμως μοιράστηκε μέσω Tiktok ένα κόλπο για να καταλάβουμε αν κάποιος κρύβεται κάτω από το κρεβάτι μας.

Το κόλπο με το μπουκάλι

Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Independent, η αεροσυνοδός αποκαλύπτει πως, ειδικά για όσους ταξιδεύουν μόνοι, μπορούν γρήγορα να καταλάβουν έναν επίδοξο ληστή αν τσουλήσουν ένα μπουκάλι νερό κάτω από το κρεβάτι, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Το σκεπτικό είναι απλό: Κανονικά, το μπουκάλι θα κυλήσει και θα βγει από την άλλη μεριά του κρεβατιού. Αν όμως έχει «κουρνιάσει» από κάτω κάποιος επιτήδειος, το μπουκάλι θα κολλήσει από κάτω, πιθανόν με κάποιο γδούπο, και έτσι θα ξέρουμε αμέσως ότι τουλάχιστον κάτι υπάρχει κάτω από το στρώμα μας.

Δείτε επίσης:

Μιλένα Αποστολάκη στο Reader: «Πιστεύω με όλη μου τη δύναμη ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί ξανά»

Ο αληθινός σταρ που καταχειροκροτήθηκε, η έκπληξη Μητσοτάκη και το άγνωστο «όχι» του Βασιλικού

Πατέρας θυσιάστηκε για τον γιο του - Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν να ξεψυχήσει

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA