Μενού
Ο στρίμερ Ninja
Ο στρίμερ Ninja σε αγώνα του NFL | AP Photos / Rick Osentoski
  • Α-
  • Α+

Με ανάρτησή του στο X (σ.σ. πρώην Twitter) ο δημοφιλής streamer και YouTuber, «Ninja», κατά κόσμον Τάιλερ Μπλέβινς, ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στο δέρμα.

Στην ίδια ανάρτηση ο Ninja κάνει λόγο πως «υπήρχε μία ελιά στο κάτω μέρος του ποδιού του που οι γιατροί ήθελαν να αφαιρέσουν, για να είναι πιο προσεκτικοί. Διαγνώστηκε ως μελάνωμα, αλλά οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως το προλάβαμε σε πρώιμο στάδιο».

«Είχα άλλο ένα σκούρο σημάδι κοντά στην ελιά, οπότε σήμερα το έκαναν βιοψία και οι γιατροί αφαίρεσαν μια μεγαλύτερη περιοχή γύρω από το μελάνωμα, με την ελπίδα ότι θα δούμε μια μη μελανωματώδη περιφέρεια και θα ξέρουμε ότι το πιάσαμε. Είμαι ευγνώμων που η διάγνωση έγινε έγκαιρα και σας παρακαλώ να κάνετε τακτικούς ελέγχους δέρματος» συμπλήρωσε ο Ninja.

Ninja: Η ανάρτησή του για τη διάγνωση με καρκίνο

«Εντάξει, είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος, αλλά θέλω να σας κρατήσω όλους ενήμερους. Πριν από λίγες εβδομάδες πήγα σε δερματολόγο για τον ετήσιο έλεγχο του δέρματος που είχε προγραμματίσει προληπτικά για μένα η Τζες (σ.σ. η σύζυγός του).

Υπήρχε μια ελιά στο κάτω μέρος του ποδιού μου που ήθελαν να αφαιρέσουν για να είναι σίγουροι οι γιατροί. Διαγνώστηκε ως μελάνωμα, αλλά είναι αισιόδοξοι ότι το προλάβαμε σε πρώιμο στάδιο.

«Είχα άλλο ένα σκούρο σημάδι κοντά στην ελιά, οπότε σήμερα το έκαναν βιοψία και οι γιατροί αφαίρεσαν μια μεγαλύτερη περιοχή γύρω από το μελάνωμα, με την ελπίδα ότι θα δούμε μια μη μελανωματώδη περιφέρεια και θα ξέρουμε ότι το πιάσαμε. Είμαι ευγνώμων που η διάγνωση έγινε έγκαιρα και σας παρακαλώ να κάνετε τακτικούς ελέγχους δέρματος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA