Ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως ολοκλήρωσε τη συγγραγή του τρίτου του θεατρικού έργου.
Το έργο έχει τον τίτλο «Καρυάτιδα» και πρόκειται να ανέβει στο θέατρο τον ερχόμενο χειμώνα, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος.
«Είμαι πολύ χαρούμενος, μόλις τελείωσα το τρίτο μου θεατρικό έργο! Πέρασα τόσο ωραία και γέλασα τόσο πολύ γράφοντας το! Ανυπομονώ να το δείτε! Ραντεβού το χειμώνα! Έρχεται Η ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ!» έγραψε.
Το θεατρικό είναι κωμωδία, από αυτές που ξέρει πολύ καλά να γράφει ο αγαπητός στο ελληνικό κοινό «Πέρασα τόσο ωραία και γέλασα τόσο πολύ γράφοντας το» γράφει στην ανάρτηση ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ τα εκατοντάδες σχόλια του κόσμου του εύχονται καλή επιτυχία και σχολιάζουν πόσο ανυπομονούν να το δουν.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.