Μενού
Ο Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι | Instagram @mattyperry4
  • Α-
  • Α+

Από «οξείες επιδράσεις» που προκάλεσε η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό του πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς «Τα Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι. Ο 54χρονος σταρ της σειράς «Τα Φιλαράκια» έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο ηθοποιός μπορεί να υποστήριζε ότι «είχε καθαρίσει» από τις ουσίες, αλλά τελικά φαίνεται πως δεν τις απαρνήθηκε ποτέ. Ακόμα και όταν βρισκόταν υπό 24ωρη παρακολούθηση από τη νοσηλευτική του ομάδα, έβρισκε και πάλι τρόπο να αποκτήσει πρόσβαση τόσο σε αυτές, όσο στα παυσίπονα χάπια.

Πώς έβρισκε Oxycontin

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στη DailyMail, ο Μάθιου Πέρι γνώριζε κοπέλες μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Raya και τους ζητούσε να τον προμηθεύσουν με Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος.

«Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμιών και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος δικτύου από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», ισχυρίζεται η πηγή.

Και προσθέτει: «Έκανε παρέα μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, τους έλεγε «μπορείς να μου φέρεις κάτι;». Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Προφανώς, έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Στο τέλος, αν δεν τις έπειθε, θα τα χάλαγε μαζί τους και θα προχωρούσε στην επόμενη».

«Kολλούσε τα χέρια στα πόδια του για να μην πάρει ναρκωτικά»

Μια πρώην φίλη του Μάθιου Πέρι, περιγράφει επίσης ότι είχε βρει τον ηθοποιό ξαπλωμένο με έναν καναπέ με τα χέρια του κολλημένα στα πόδια. Ο λόγος που προέβη σε αυτή την πράξη ήταν για να μην πάρει ναρκωτικά.

Ιδιαίτερα δύσκολες φαίνεται πως ήταν και οι τελευταίες μέρες του Μάθιου Πέρι. Ο σταρ του Χόλιγουντ, που βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του, ανέβαινε έναν Γολγοθά, σύμφωνα με την αυτοψία.

Η έκθεση, την οποία εξασφάλισε η Page Six, αναφέρει πως ο ηθοποιός τα τελευταία του 24ωρα κατανάλωνε κεταμίνη, ένα άλλο φάρμακο που μοιάζει με οπιοειδή βουπρενορφίνη, αντιδιαβητικά φάρμακα και γλειφιτζούρια νικοτίνης.

Τα τελευταία τα χρησιμοποιούσε, καθώς προσπαθούσε να κόψει το κάπνισμα. Ωστόσο, ο βοηθός του είπε πως δεν τα κατάφερε ποτέ, αφού κάπνιζε περίπου δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα.

«Στην κρεβατοκάμαρα του βοηθού του, υπήρχαν πολλά ανοιχτά, άδεια, μισογεμισμένα μπουκάλια φαρμάκων που συνταγογραφήθηκαν στον εκλιπόντα, καθώς και φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, βιταμίνες, πεπτικά βοηθήματα και πιάτα γεμάτα με διάφορα χάπια, δισκία, κάψουλες, καραμέλες και μέντες για την ανάσα», αναφέρεται στην έκθεση.

Στο μπάνιο του ηθοποιού υπήρχαν επίσης, «συνταγογραφούμενες αλοιφές, πεπτικά βοηθήματα και στοματικά ξεπλύματα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA