Μενού
Ο Machine Gun Kelly σε συναυλία του
Machine Gun Kelly | (AP Photo/Reed Hoffmann)
  • Α-
  • Α+

Ο Machine Gun Kelly σόκαρε τους θαυμαστές του με το νέο του τατουάζ, το οποίο -σύμφωνα με τον ίδιο- απαιτούσε 44 βελόνες για να γίνει και το έκανε «μόνο για πνευματικούς σκοπούς».

Ο σύντροφος της Μέγκαν Φοξ έδειξε το νέο του τατουάζ την Τρίτη (20/2) στο Instagram, το οποίο μετέτρεψε ολόκληρο το πάνω μέρος του στήθους του σε μαύρο καμβά - συμπεριλαμβανομένων των θηλών του - και κάλυψε επίσης το μεγαλύτερο μέρος των χεριών του, ενώ εξαφάνισε τα εμπνευσμένα από το Cleveland τατουάζ στο στήθος του, όπως αναφέρει η New York Post.

Τα προηγούμενα πολύχρωμα τατουάζ του 33χρονου ξεπροβάλλουν από το σχέδιο του σταυρού που δημιουργείται στο στήθος του. Το τατουάζ δημιουργήθηκε από τους Roxx και Cats, οι οποίοι είναι «και οι δύο παγκοσμίως αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες τατουάζ με πάνω από πέντε δεκαετίες συνδυασμένης εμπειρίας», σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα τους.

«Ναι, το τατουάζ είναι πολύ μόνιμο», επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι των Roxx και Cats στην The Post την Τρίτη με email. «Το τατουάζ ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς από τον ROXX. Ο Machine Gun Kelly ήταν ο πιο σκληρός πελάτης με τον οποίο έχει δουλέψει ποτέ» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ο Machine Gun Kelly, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Colson Baker, έγραψε στη λεζάντα της αποκάλυψης στο Instagram: «Μόνο για πνευματικούς σκοπούς. ευχαριστώ @roxx_____».

«Είσαι τόσο ευπρόσδεκτος. Είσαι πρωταθλητής και φαίνεσαι καταπληκτικός!» απάντησε ο καλλιτέχνης στα σχόλια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA