Μενού
Η Ρέμπελ Γουίλσον και ο Σάσα Μπάρον Κόεν στην ταινία «The Brothers Grimsby»
Η Ρέμπελ Γουίλσον και ο Σάσα Μπάρον Κόεν στην ταινία «The Brothers Grimsby» | (Youtube)
  • Α-
  • Α+

Η Αυστραλή κωμικός Ρέμπελ Γουίλσον ετοιμάζει αυτοβιογραφία και αποκαλύπτει ότι «ο τεράστιος μ@λ@κ@ς» με τον οποίον κάποτε συνεργάστηκε και ο οποίος κατά την ίδια της έστελνε μέσω δικηγόρων απειλητικές επιστολές να μην τον κατονομάσει στην βιογραφία της, είναι ο Σάσα Μπάρον Κόεν

Ο γνωστός «Μπόρατ» αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί της Ρέμπελ Γουίλσον είναι «αποδεδειγμένα ψευδείς» αφού επιβεβαιώνει ότι αυτός είναι ο «μ@λ@κ@ς» στο βιβλίο της. Ο Βρετανός κωμικός απάντησε σε όσα ισχυρίζεται η 44χρονη στα επερχόμενα απομνημονεύματά της.

Η 44χρονη είχε δηλώσει προηγουμένως ότι σκόπευε να γράψει ένα κεφάλαιο στο βιβλίο της για «έναν τεράστιο μ@λ@κ@» με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο Χόλιγουντ - αν και δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του ατόμου.

Ωστόσο, σε ανάρτησή της στο Instagram τη Δευτέρα, η Γουίλσον είπε ότι το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν ήταν ο Σάσα Μπάρον Κόεν. Ο 52χρονος Βρετανός ηθοποιός και κωμικός συνεργάστηκε με την Ρέμπελ Γουίλσον στα γυρίσματα της κωμωδίας Grimsby του 2016, γνωστή και ως The Brothers Grimsby.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA