Μενού
Ο Μπραντ Πιτ στην πρεμιέρα της ταινίας «Babylon» στο Λονδίνο
Μπραντ Πιτ | Scott Garfitt/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Ο Μπραντ Πιτ αισθάνεται «καταθλιπτικά και απογοητευτικά» σχετικά με όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε εκείνον και τα παιδιά του. Αυτά φέρεται να διέρρευσε ο ηθοποιός μέσω τρίτων, μετά και τη διαρροή της ανάρτησης που είχε κάνει ο γιος του, Παξ, στο παρελθόν. 

Αν και ο ίδιος παραμένει σιωπηλός από το 2016, σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά του, ο Πιτ άφησε να διαρρεύσει και η δική του θέση, μέσω «τρίτων». Άνθρωπος από το περιβάλλον του είπε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ότι ο 59χρονος αισθάνεται «καταθλιπτικά και απογοητευτικά» με το να βλέπει όλο αυτό να τραβάει τόσο.

Συνεργάτης του Χολιγουντιανού σταρ δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον Μπραντ να παρουσιάζεται ως "κακός άνθρωπος", ενώ αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Ο Πιτ σέβεται πολύ τα παιδιά του και επιλέγει να διατηρήσει μια αξιοπρεπή σιωπή, αναφορικά με την υπάρχουσα κατάσταση. Είναι απλά ατυχές το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να εμπλέξουν τα παιδιά στα πράγματα». 

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόκειται για «καρφί» προς την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA