Μενού
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα βραβεία BAFTA
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα βραβεία BAFTA | (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μήνυσε τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, σύμφωνα με το ladbible, κατηγορώντας τον ότι τον «παραπλάνησε» και έκλεισαν συμφωνία με αθλητικό brand, η οποία, όμως, του κόστισε 8,5 εκατομμύρια λίρες, όπως ισχυρίζεται. 

Αν και αρχικά οι δυο τους έγιναν φίλοι όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η οικογένειά του μετακόμισαν στο Λος Άντζελες το 2007 και ζούσαν στην ίδια γειτονιά, φαίνεται πως η φιλία τους διαλύθηκε μετά την αποτυχημένη συμφωνία τους. 

Η εταιρεία του Ντέιβιντ Μπέκαμ, David Beckham Ventures Ltd (DBVL), ισχυρίζεται ότι ο Μαρκ Γκουόλμπεργκ «παραπλάνησε» τον θρύλο του ποδοσφαίρου για να συνεργαστεί με την F45. Έγινε ο παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας και εμφανίστηκε σε αρκετά posts στα social media, τα οποία πλέον έχουν κατέβει, όπου προωθούσε την F45. 

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται η εταιρεία του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αν και προβλεπόταν στις αρχές του 2022 ο θρύλος του ποδοσφαίρου να πάρει συγκεκριμένο αριθμό μετοχών, αυτές του δόθηκαν μήνες αργότερα όταν πια η τιμή της κάθε μετοχής είχε πέσει από περίπου 12 σε 3 δολάρια. Μάλιστα, σήμερα η τιμή της κάθε μετοχής δεν ξεπερνάει τα 15 cents.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η παραπάνω καθυστέρηση είχε ως αποτέλεσμα εκείνος να υποστεί τεράστια ζημιά που άγγιξε τις 8,5 εκατομμύρια λίρες

Ο Μπέκαμ δε μήνυσε και την εταιρεία του Γουόλμπεργκ, Mark Wahlberg Investment Group (MWIG), αλλά και τους δύο ιδρυτές της F45, ζητώντας αποζημίωση 18,85 εκατ. δολαρίων

Ωστόσο, η πλευρά του Μαρκ Γουόλμπεργκ αντέκρουσε τις κατηγορίες περί «δόλιας συμπεριφοράς», χαρακτηρίζοντάς τες ως «αβάσιμες» και ζητώντας από τον δικαστή να απορρίψει την αγωγή. 

Ακόμα οι δικηγόροι του ανέφεραν ότι η εταιρεία του Μπέκαμ κατηγορεί τους πάντες εκτός από τον ίδιο της τον εαυτό, ενώ στην 209 σελίδων αγωγή προσπαθεί να καλύψει με ποσότητα ό,τι της λείπει σε ποιότητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA