Μενού
Ryan Gosling
Ryan Gosling | AP
  • Α-
  • Α+

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ μπορεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους κινηματογραφικούς αστέρες στον πλανήτη, αλλά ακόμα κι εκείνος έχει μετανιώσει για κάποιες δουλειές του παρελθόντος.

Ο 42χρονος Καναδός ηθοποιός είναι στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως «Κεν» στην επερχόμενη ταινία «Barbie», αλλά πολύ παλιά, όταν ήταν έφηβος, είχε κάποιους πολύ λιγότερο λαμπερούς ρόλους.

Όταν ήταν μόλις 13 ετών, ο Ράιαν μπήκε στο The Mickey Mouse Club, δουλεύοντας μαζί με άλλους μελλοντικούς σταρ, όπως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Αλλά τώρα ο Ράιαν Γκόσλινγκ εξήγησε ότι ένας από τους χαρακτήρες που επιλέχθηκε να υποδυθεί, ήταν ο χειρότερος που είχε ποτέ.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τη συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «Barbie», Μάργκοτ Ρόμπι, ρωτήθηκε για το ποιος από τους προηγούμενους χαρακτήρες που έχει υποδυθεί ή κοστούμια που έχει φορέσει, θα ήταν πρώτος στη λίστα με το πόσο γελοίος έχει φανεί στην οθόνη, ο ηθοποιός έδωσε ενδιαφέρουσες απαντήσεις.

Αφού υπερασπίστηκε την εμφάνισή του στην ταινία «Barbie», ο Ράιν Γκόσλινγκ ανέφερε ότι πρώτος στη λίστα θα ήταν ο ρόλος του ως νέος Ηρακλής, ενώ αποκάλυψε ότι κάποτε είχε ντυθεί χάμστερ, για τις ανάγκες ενός ρόλου του. 

hamster
Ο Ράιν Γκόσλινγκ ντυμένος χάμστερ | Disney/ BBC

«Κάποια στιγμή ήμουν χάμστερ» είπε, μετανιώνοντας αμέσως για την αποκάλυψη αυτή, αφού η συμπρωταγωνίστριά του αστειεύτηκε ότι θα το ξεθάψει για να το δει η ίδια.

Αφού η Μάργκοτ Ρόμπι γέλασε, εκείνος αναστέναξε και φάνηκε να σκέφτεται φωναχτά, λέγοντας: «Το κάνεις στον εαυτό σου φίλε. Γιατί το ανέφερες;».

Μετά τη συνέντευξη για το BBC Radio 1, το κλιπ ήρθε ξανά στην επιφάνεια, το οποίο δείχνει τον ηθοποιό σε νεαρή ηλικία με το κοστούμι ως τον χαρακτήρα του Chubby, ο οποίος παλεύει καθώς προσπαθεί να καθίσει και να σταυρώσει τα πόδια του σε μια καρέκλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA