Μενού
Daphne Joy
Η Daphne Joy | (Instagram @daphnejoy)
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις στην υπόθεση του ράπερ Diddy, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του για βιασμό, τράφικινγκ και κακοποίηση και τις εφόδους της αστυνομίας σε επαύλεις του σε Λος Άντζελες, Μαϊάμι και Νέα Υόρκη.

Στην υπόθεση εμπλέκεται και το όνομα της Daphne Joy, πρώην συντρόφου του ράπερ 50 Cent και μητέρα ενός από τα παιδιά του, που είναι και γνωστό μοντέλο του Only Fans. 

Σε δικαστικά έγγραφα, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, αναφέρεται ότι το μοντέλο του OnlyFans ήταν «εργαζόμενη του σεξ» που συμμετείχε στο φερόμενο κύκλωμα σωματεμπορίας του ράπερ Diddy.

Η Joy, η οποία έχει έναν 12χρονο γιο με τον 50 Cent, φέρεται ότι ήταν μία από τις τρεις γυναίκες που ο Diddy, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Sean Combs, «καυχιόταν» ότι πλήρωνε μηνιαίο μισθό για σεξουαλική εργασία.

Η 37χρονη Daphne Joy δεν έχει απαντήσει δημοσίως στους ισχυρισμούς. Το όνομά της είναι ένα από τα πολλά που κατονομάζονται στην αγωγή που κατέθεσε ο Rodney Jones, ένας από τους πρώην παραγωγούς δίσκων του Diddy, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο 54χρονος ράπερ τον παρενόχλησε σεξουαλικά, τον νάρκωσε και τον απείλησε όσο δούλευαν μαζί.

Ο Rodney Jones ισχυρίζεται ότι τον διέταζε να «στρατολογεί πόρνες και να κάνει σεξ μαζί τους» για την ευχαρίστηση του καλλιτέχνη. Ο παραγωγός δίσκων ισχυρίζεται επίσης ότι διαθέτει εκατοντάδες ώρες βίντεο που καταγράφουν τις «σοβαρές παράνομες δραστηριότητες» του Diddy μεταξύ 2022 και 2023.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA