Έχοντας μόνο μία φουσκωτή βάρκα μέσα στο σπίτι του, η οποία λειτουργούσε ως καναπές, κρεβάτι και τραπεζαρία, πέρασε έξι μήνες από τη ζωή του ο Ρόμπερτ Πάτινσον.
«Υπήρξε μια εποχή που το μόνο έπιπλο που είχα για περίπου έξι μήνες ήταν μία φουσκωτή βάρκα, που ήταν ταυτόχρονα καναπές, κρεβάτι και τραπεζαρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Architectural Digest, συμπληρώνοντας πως ήταν μια επιλογή που αγαπούσε πολύ, όμως του προκάλεσε προβλήματα στην πλάτη του.
Ο Ρόμπερτ Πάτινσον, γνωστός για τους ρόλους του στο «The Lighthouse», το «Twilight» καθώς και στο «The Batman», έχει πλέον στραφεί στον σχεδιασμό επίπλων, συνεργαζόμενος με τη σχεδιάστρια Nicole Gordon για την κατασκευή του καναπέ των ονείρων του.
Το σχέδιο προήλθε από τα σκίτσα του Πάτινσον για έπιπλα που πίστευε ότι «θα έκαναν τους ανθρώπους να αλληλοεπιδρούν με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο», όπως δήλωσε στο Architectural Digest.
Ο ηθοποιός, έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν να ασχοληθεί με την τέχνη, επιμελούμενος έξι έργα τέχνης για μια δημοπρασία του οίκου Sotheby’s στη Νέα Υόρκη τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Δείτε επίσης:
Αριστοτέλης Σαρρηκώστας στο Reader: «Έτσι τράβηξα τη φωτογραφία με το τανκ στο Πολυτεχνείο»
Γιατί η αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου βρίσκεται στα χέρια της ΠΑΣΠ
Διομήδης Κομνηνός, ο πρώτος νεκρός του Πολυτεχνείου
- Η καθαρή κουβέντα για την άνοιξη, η ευθύνη του Διδασκάλου και τα δύο όργανα της ΕΛΑΣ
- Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι - Η πρόγνωση Μαρουσάκη (και) για την Αττική
- «Μάρτυρας»: Η απίστευτη αληθινή ιστορία, πίσω από τη σειρά που καθηλώνει στο Netflix
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.