Μενού
Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την εξερεύνηση του εαυτού του και των ανθρωπίνων σχέσεων, τη δυσκολία του στην οικειότητα καθώς και για τη βία της εποχής. 

«Εργάζομαι πολύ, γιατί η ζωή μου έχει πολλές ανάγκες τις οποίες επιλέγω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτές. Το κυριότερο όμως είναι ότι στη δουλειά μας δεν έχουμε δεδομένες αμοιβές. Δεν πιστεύω ποτέ ότι σε μια νέα δουλειά τα πράγματα θα πάνε καλά. Εάν δεν είναι όπως τα περίμενα, θα καθίσω μέχρι το τέλος και δε θα πω κουβέντα» είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ως άνθρωπος δεν είμαι οικείος»

«Στις δουλειές μου είμαι δραματικός, υστερικός και υπερβολικός στις αντιδράσεις μου σε σχέση με την "καταστροφή" που επέρχεται. Έχω μια πλευρά πράα, ψύχραιμη και λογική και μια άλλη πλευρά ταυτόχρονα υπερβολική και ανώριμη που εκφράζεται ως ματαιότητα και θλίψη. Παλαιότερα με έπιανε συχνότερα θλίψη, τώρα πλέον θα κρατήσει 1 – 2 μέρες και θα έρθει γρήγορα ο άλλος εαυτός που θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα» ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Οι σκέψεις και οι διαδρομές μου είναι αποτέλεσμα και της ψυχοθεραπείας, στην οποία πιστεύω αλλά δεν είναι πανάκεια. Το σημαντικό είναι να μην κρύβεσαι από τον εαυτό σου. Το come out που συνδέεται με τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και την ομοφυλοφιλία είναι συγκινητικό. Αυτό το "πνίγομαι", έτσι είμαι στη ζωή μου. Με συγκινεί βαθιά η απόφαση κάποιου να σταματήσει να ψεύδεται στον εαυτό του και στους άλλους» κατέληξε.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος φέτος το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη, μίλησε και για τον ρόλο του στις «Ψυχοκόρες» καθώς και για τη γνωριμία του με τον Γιάννη Φέρτη.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA