Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας (20/11) και μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για την προσωπική του ζωή, ενώ δήλωσε ότι στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+ νιώθει ισορροπημένος με το αποτέλεσμα.
«Ποτέ δεν είχα την αντίληψη του ωραίου. Δεν ένιωθα ωραίος. Στη συνείδησή μου από το σχολείο ακόμα ήταν όλοι οι άλλοι πιο ωραίοι από μένα, δεν είχα καλή γνώμη για την εμφάνισή μου. Και πιο μετά, δεν ασχολιόμουν με το αν είμαι καλός ή όχι στην υποκριτική, γιατί υπερίσχυε η αγάπη για τη δουλειά μου» ανέφερε αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.
Για το ενδεχόμενο να ξεκινούσε μια νέα πορεία στο εξωτερικό: «Δεν θα πήγαινα στο εξωτερικό για δουλειά, δεν έχω αυτή την ψευδαίσθηση. Αν με έβαζες μαγικά σε μία ταινία, θα ήμουν ευτυχισμένος αλλά χωρίς να χαλάσω ούτε μία ημέρα για αυτό. Δεν με ενδιαφέρει να παίζω στα αγγλικά», απάντησε ο γνωστός ηθοποιός.
Αναφερόμενος στο ξεκίνημά του στην υποκριτική, αποκάλυψε: «Όταν τελείωσα το πρώτο έτος της σχολής, έπαιξα στην Επίδαυρο. Πληρώθηκα κατευθείαν από εκεί. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα πάει καλά. Εκτονώνομαι πολύ στη σκηνή, την έχω ανάγκη», παραδέχτηκε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό για το εάν έχει διαβάζει ποτέ ποίηση παρέα με κάποια σύντροφο. «Δεν έχω διαβάσει ποτέ ποίηση σε σύντροφό μου, είναι μοναχική η ποίηση. Ενώ αντίθετα μπορεί να κάτσω να διαβάσω ένα κομμάτι από ένα μυθιστόρημα που με συγκινεί. Η ανάγνωση της ποίησης, αν δεν γίνει σωστά μπορεί να φτάσει στα όρια του αστείου», είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ο οποίος δεν θέλησε να περάσει σε καμία λεπτομέρεια της προσωπική του ζωής.
- Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν είμαι πλέον σκλάβος αυτού του κόσμου - Είμαι παιδί του Θεού»
- Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Πώς πληρώνεται το voucher
- «Τον πήραν απ' το σπίτι με αίματα»: Νίκος και Γιώργος θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Βουλιαγμένη: Απελπισμένη αναζήτηση για τον δύτη - Η «προφητική» ταμπέλα που φέρεται να αγνόησε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.