Μενού
Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης
Οδυσσέας Σταμούλης | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

O Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στον Σαράντη Μαριεττή και την εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη ζωή του μετά την απώλεια του 11χρόνου γιου του, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του από την τηλεόραση.

«Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, άλλα δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυτή την περίοδο θα ήθελα να κάνω έναν ωραίο ρόλο σε μία ωραία τηλεοπτική σειρά. Δίπλα από την λέξη "σπάταλος" στο λεξιλόγιο, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι διάσημος με την έννοια ότι πέτυχα ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η διασημότητα. Τα media μου έχουν συμπεριφερθεί άγρια, με θυμώνουν και με προσβάλλουν. Τα αντιμετωπίζω με το να απέχω» είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

«Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για έμενα. Δεν θέλω να μιλάω για την απώλεια του γιου μου, γιατί είναι σαν να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από άλλων γονιών που χάνουν τα παιδιά τους. Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια άξια και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο, για όλους τους γονείς, γνωστούς και άγνωστους στο κοινό. Ήταν πολύ χυδαίο που με κυνηγούσαν σαν η δική μου απώλεια, να είχε άλλη βαρύτητα. Δεν μίλησα, ούτε δεν κάλεσα ποτέ κάποιον να του πω για τον πόνο μου».

«Παίρνω δύναμη από το ότι δεν έχω άλλη επιλογή να πραγματοποιώ αυτό που είμαι, να πηγαίνω στην πρόβα και την παράσταση. Είναι βασικό στη δουλειά μας, ο θεατής να βρει μία παρηγοριά από εμάς και όχι εμείς από εκείνους. Είμαι άλλης γενιάς και δεν έχω σκεφτεί την ψυχοθεραπεία, βοηθάει η συζήτηση. Πιθανότατα να έχω φτάσει κοντά στην κατάθλιψη, είναι ένα σύμπτωμα της εποχής. Μπορείς να κερδίσεις πολύ ωραία πράγματα μέσα από τη μοναξιά, αν ξέρεις να την διαχειριστείς» ανέφερε επίσης, ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA