Η Ντούα Λίπα φαίνεται να απολαμβάνει περισσότερο από ποτέ τη ζωή, λίγο πριν τα πρώτα «άντα», στις φωτογραφίες που ανάρτησε από τα 29α γενέθλιά της στο Instagram.
Στη λεζάντα της ανάρτησης το μοντέλο γράφει «29 και η ζωή γίνεται όλο και καλύτερη. Σας ευχαριστώ για όλες σας τις ευχές, σας αγαπώ όλους».
Στις φωτογραφίες η Ντούα Λίπα ποζάρει καθισμένη σε μία τεράστια στρογγυλή τραπεζαρία σε κήπο, με την άγρια βλάστηση να κάνει έντονη αντίθεση με το πορτοκαλί της μπικίνι και τα κόκκινα και φούξια μπαλόνια που φούσκωσε, αν και δεν φαίνεται να οργάνωσε πάρτι.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.