Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια σχέσης ο Ορέστης Χαλκιάς κι η Δάφνη Κιουρκτσόγλου φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο, αλλά δεδομένου ότι και οι δύο ηθοποιοί κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ο χωρισμός τους έγινε αθόρυβα και δεν τον πήρε είδηση κανείς.
Σύμφωνα πάλι με το εν λόγω δημοσίευμα, ο «Αντώνης» του Maestro κι η «Μαριάννα» Famagusta χώρισαν σε πολύ ήπιο κλίμα και το κλίμα ανάμεσά τους εξακολουθεί να είναι φιλικό.
- Αλέξης Τσίπρας: Στις 26 Μαΐου ανακοινώνει το νέο κόμμα - «Τώρα είναι η ώρα»
- Τι θα κάνει ο Akylas μετά τη Eurovision: Πότε κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ
- Η αντίδραση της Σίας Κοσιώνη για το τηλεοπτικό της μέλλον: Το σενάριο που διέψευσε
- Το πιθανό όνομα του κόμματος Καρυστιανού, η σημαία των 76 τ.μ. και η επιμονή Μητσοτάκη για το 2027
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.