Μενού
lebentogiannis1
Μιχάλης Λεβεντογιάννης | @Michalis Leventogiannis
  • Α-
  • Α+

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και στο έργο «Closer» στο θέατρο Χώρα. Ο γνωστός ηθοποιός εξοργίστηκε με την κίνηση ενός θεατή στο θέατρο που είχε σαν αποτέλεσμα να εκτεθεί συνάδελφος. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (10/2) ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και κατήγγειλε δημόσια ένα περιστατικό που συνέβη στην παράσταση με έναν θεατή.

Ο ηθοποιός κατήγγειλε ότι κάποιος μέσα από το θέατρο, παρά την απαγόρευση βιντεοσκόπησης και η φωτογράφισης του έργου, τράβηξε βίντεο την ώρα μιας σκηνής που περιλαμβάνει στριπτίζ.

Το αποτέλεσμα ήταν, όπως έγραψε «σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου».

Η ανάρτηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

«Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο. Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δε σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές. Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ», έγραψε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

lebentogiannis
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA