Τριγμοί στο παλάτι της Ισπανίας, μετά τους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της αδερφής της βασίλισσας Λετίθια, Jaime Del Burgo, ότι κάποτε είχαν ερωτική σχέση και ότι ήταν έτοιμος να την παντρευτεί.
Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο Χ μία φωτογραφία της βασίλισσας Λετίθια πριν από περίπου 15 χρόνια γράφοντας στη λεζάντα: «Αγάπη μου. Φοράω την πασμίνα σου. Το αισθάνομαι σαν να σε νιώθω δίπλα μου. Με προστατεύει. Μετράω τις ώρες για να ιδωθούμε ξανά. Σε αγαπώ. Δικιά σου».
Ο 53χρονος Jaime Del Burgo, όπως γράφει η «Daily Mail», ο οποίος σήμερα ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνέβαλε πρόσφατα σε ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την Ισπανίδα βασίλισσα, όπου ισχυρίζεται ότι εξακολουθούσαν να έχουν ρομαντική σχέση μετά τον γάμο της με τον βασιλιά Φελίπε, το 2004.
Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έβγαινε με τη Λετίθια όταν εκείνη γνώρισε τον βασιλιά Φελίπε, μοιράστηκε μια selfie, που τράβηξε η βασίλισσα σε έναν καθρέφτη, ως απόδειξη της σχέσης τους.

Αμέσως μόλις η ανάρτηση έγινε αντιληπτή από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Jaime Del Burgo τη διέγραψε, ενώ το ίδιο έκανε και για όλο το περιεχόμενο του λογαριασμού του στο Χ.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Οι συλλήψεις των γιατρών για θανατηφόρο έκθεση, οι αντιφάσεις και τα νέα στοιχεία
- «Καλοκαίρι τέλος» από το Σάββατο: Έρχεται ραγδαία αλλαγή του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
- Δάφνη: Έβαλαν απορρυπαντικό αντί για ξύδι στο φαγητό - Στο νοσοκομείο παιδιά και προσωπικό βρεφονηπιακού σταθμού
- Ο τιμοκατάλογος του ιατρείου στο Κολωνάκι: Πόσο κοστίζει η πλασμαφαίρεση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.