Μενού
Η Έμα Στόουν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024
Η Έμα Στόουν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024 | (Jordan Strauss/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Το κόκκινο χαλί των 96ων βραβείων Όσκαρ πλημμύρισε με στυλ την Κυριακή (10/3), με τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη να καταφθάνουν στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες επιλέγοντας πολύ λαμπερές εμφανίσεις.

Η Margot Robbie, η οποία πρωταγωνίστησε ως ο εμβληματικός χαρακτήρας της Barbie στη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού, δεν επέλεξε ροζ -όπως μας είχε συνηθίσει στις τελευταίες της εμφανίσεις- αλλά ένα κομψό μαύρο φόρεμα Versace και καθώς εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί.

Η Αριάνα Γκράντε εντυπωσίασε με ένα ογκώδες ροζ φόρεμα Giambatista Valli Haute Couture, μετά τη θριαμβευτική επιστροφή της στη μουσική με το νέο της άλμπουμ Eternal Sunshine και τον επερχόμενο ρόλο της στην ταινία Wicked.

 

Η Zendaya ήταν απίστευτη με ένα μαύρο και ροζ λαμπερό φόρεμα Giorgio Armani Prive με έναν ώμο, καθώς τράβηξε την προσοχή στο κόκκινο χαλί.

Η Jennifer Lawrence έλαμψε με ένα ασπρόμαυρο πουά φόρεμα Dior Haute Couture, ενώ η Lupita Nyong'o φόρεσε ένα γαλάζιο φόρεμα Giorgio Armani με λεπτομέρειες από κρόσσια, προσθέτοντας μια statement τρισδιάστατη χρυσή τσάντα.

Η Emma Stone εντυπωσίασε με ένα εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα σε χρώμα μέντας του οίκου Louis Vuitton. Την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή ωστόσο για να παραλάβει το Όσκαρ της, το φόρεμα σκίστηκε στην πλάτη της.

Η πρωταγωνίστρια του Oppenheimer, Emily Blunt, έλαμψε με ένα λαμπερό κρεμ και ασημί φόρεμα, το οποίο συμπλήρωνε ένα πολυεπίπεδο διαμαντένιο κολιέ. Η Emily φόρεσε Schiaparelli Spring 2024 Haute Couture με κοσμήματα Tiffany & Co.

Η Σαρλίζ Θέρον έμοιαζε με μια αιθέρια θεά με ένα κομψό ασημί Dior Haute Couture νούμερο, το οποίο είχε ασύμμετρο ντεκολτέ. Η ξανθιά καλλονή φόρεσε μεγάλα διαμαντένια σκουλαρίκια που συμπλήρωναν τα statement διαμαντένια κολιέ της του οίκου Boucheron.

 

 

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA