Μενού
panos-mouzourakis
Πάνος Μουζουράκης | NDP
  • Α-
  • Α+

Μπαμπάς έγινε για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης χθες, Πέμπτη (14/9) καθώς η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι, θέλησε από την αρχή της εγκυμοσύνης, να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, μακριά από τα media. Για τον λόγο αυτό, οι δημόσιες αναφορές του τραγουδιστή στην προσωπική του ζωή είναι ελάχιστες.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η κολλητή φίλη της φαρμακοποιού, Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα». «Παιδιά νας σας ζήσει! Ανυπομονώ να τη δω, θα είναι πανέμορφη», δήλωσε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Πάνος Μουζουράκης: «Ήμουν μέσα στον τοκετό»

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης “Τι φάση πάλι ρε”. Εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής και εκείνος, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του, αποκάλυψε ότι ήταν παρών στον τοκετό.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση.

Αυτό που σκέφτηκα είναι, αν άραγε τα παιδιά που γεννιούνται με πρόκληση και καισαρική, έχουν τον σωστό οροσκόπο; Μαγνητοσκόπησα τη γέννα… Θα τη δείτε στο Netflix. Δόξα τω Θεώ είναι όλα καλά. Νιώθω χαρά… Οικογένεια, ανήκω… Δε το έχω συνειδητοποιήσει, εμείς οι άντρες τα συνειδητοποιούμε πιο αργά, και οι περίεργοι ακόμα πιο αργά…Έχουμε σκεφτεί το όνομα» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA