Παντρεύονται σήμερα Τρίτη (12/12) η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής με τον ηθοποιό να μην έχει κρύψει την ανυπομονησία του σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Στούντιο 4.
«Άμα μου έλεγε η Έλενα “"τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ", θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι», είχε πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρής.
Οι προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού έχουν ξεκινήσει με την Έλενα Τοπαλίδου να ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram σχετικά στιγμιότυπα.


Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 18 χρόνια, ενώ τη νύφη στην εκκλησία αναμένεται να συνοδέψει ο 16χρονος γιος τους, Πέτρος, όπως έχει αποκαλύψει ο Νίκος Κουρής.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.