Μενού
evi-drousta
Εύη Δρούτσα | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκάλεσαν τα σχόλια της Εύης Δρούτσα για το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, ενώ το twitter κάνει από χθες «πάρτι».

Η στιχουργός κατήγγειλε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, την ΕΡΤ και τη δημοφιλή τραγουδίστρια ότι έκλεψαν τη φράση «ΤΑ ΤΑ ΤΑ» από το «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

«Εκείνοι να προβληματιστούν, γιατί τώρα πια ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου, ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ, αλλά και αυτή (σ.σ εννοεί τη Μαρίνα Σάττι), είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει ποτέ και θα το αλλάξουν αμέσως. Το "τα τα τα" και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου, με αυτόν τον στίχο. Ας πάει η κυρία Σάττι με το "τα τα τα".... Να ενημερώνονται, όταν γράφουν στίχο!», είπε.

Η Εύη Δρούτσα, πρόσθεσε: «Δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή, διότι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ. Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα αποφασίσει η εταιρεία, η οποία και έχει νευριάσει. Τι είναι αυτό τώρα ξαφνικά; Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, πάει πολύ καλά και έρχεται κάποιος και γράφει "τα τα τα"; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει τον στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δεν με αφορά καθόλου».

«Πάρτι» στο Twitter για τις δηλώσεις της Εύης Δρούστα

Το twitter πάλι κάνει από χθες «πάρτι» με αφορμή τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα. Δείτε ενδεικτικά μερικές αναρτήσεις:

 
 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA